Tσιπουράκι – Μεζεδάκι: Μουσικές βραδιές Δεκεμβρίου: Από ελαφρολαϊκά μέχρι…μαντινάδες!

Μουσικές βραδιές με πολύ διασκέδαση και καλό φαγητό ετοιμάζουν στο Τσιπουράκι - Μεζεδάκι στον Κάππαρη

lknewfklwerfnewkfnew exclusive, Τσιπουράκι - Μεζεδάκι

Το Τσιπουράκι-Μεζεδάκι συνεχίζει δυναμικά τις μουσικές βραδιές του, εμπλουτίζοντας τις με ακόμα περισσότερα μουσικά σχήματα που σίγουρα θα λατρέψεις. Παράλληλα, στο μενού έχουν ενταχθεί και νηστίσιμες επιλογές.

Αναφορικά με το μουσικό πρόγραμμα του μήνα, αυτή την Παρασκευή, σε περιμένει κρητικό γλέντι γεμάτο μαντινάδες, ρακί και φυσικά οι υπέροχοι μεζέδες που θα ολοκληρώσουν την εμπειρία σου. Στο μικρόφωνο, θα είναι το μουσικό σχήμα Μινωίτες.

knewglkewngklewnwle exclusive, Τσιπουράκι - Μεζεδάκι

Αν είσαι λάτρης του ελαφρολαϊκού, τότε το Σάββατο πρέπει να είσαι στο Τσιπουράκι – Μεζεδάκι. Ο Γιώργος Σπανός και ο Πάρης Θεοδούλου σίγουρα θα σε κάνουν να σηκωθείς από την καρέκλα σου για να χορέψεις και να περάσεις ένα άκρως διασκεδαστικό βράδυ.

spanos exclusive, Τσιπουράκι - Μεζεδάκι

Στις 17 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά το Τσιπουράκι- Μεζεδάκι θα φιλοξενήσει την Ειρήνη Πελαγία και τον Κυριάκο Χατζηανδρέου. Οι μελωδικές φωνές τους που θα συνοδεύονται από κιθάρα σίγουρα θα σε ταξιδέψουν.

Σημειώνεται πως οι μουσικές επιλογές συνάδουν απόλυτα με τον Ελληνικό χαρακτήρα του φαγητού του μαγαζιού. Εκτός από τις επιλογές κρεατικών, το μενού έχει εμπλουτιστεί και με διάφορα νηστίσιμα πιάτα. `

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον μήνα Δεκέμβριο:

  • 9/12 Μινωίτες (Αντώνης Χουρδάκης και Κωστής Χαλκιαδάκης)
  • 10/12 Γιώργος Σπανός και Πάρης Χριστοδούλου
  • 16/12 Γιώργος Σπανός και Πάρης Χριστοδούλου
  • 17/12 Ειρήνη Πελαγία και Κυριάκος Χατζηανδρέου
  • 23/12 Γιώργος Σπανός και Πάρης Χριστοδούλου