Απίστευτο: Γέννησε 10 μέρες μετά τον θάνατό της! Σοκ & ερωτήματα

ImageHandler Απίστευτο, ΓΕΝΝΑ, ΜΩΡΟ

Μία μητέρα πέντε παιδιών γέννησε το έκτο της ενώ βρισκόταν στο νεκροτομείο, προκαλώντας σοκ και ερωτήματα.

Ένα βρέφος βγήκε από την κοιλιά της μητέρας του δέκα μέρες μετά το θάνατό της!

Η 33χρονη γυναίκα παραπονέθηκε για ξαφνική δύσπνοια, λίγο προτού καταλήξει.

Μετά το θάνατό της μητέρας πέντε παιδιών, η σορός της δόθηκε στο γραφείο τελετών, ώστε να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Τη μέρα όμως της κηδείας, δέκα μέρες μετά το θάνατό της, το προσωπικό του γραφείου τελετών διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα πόδια της νεκρής γυναίκας βρισκόταν το νεκρό μωρό της.

Η χαλάρωση των μυών μπορεί να οδηγήσει στη γέννηση βρέφους, σύμφωνα με τα Μέσα της Νοτίου Αφρικής, όπου συνέβη το περιστατικό.

Ο διευθυντής του γραφείου τελετών περιγράφοντας το απίστευτο σκηνικό είπε: “Όταν πήραμε το πτώμα από το νεκροτομείο για να το βάλουμε στο φέρετρο, διαπιστώσαμε ότι ανάμεσα στα πόδια της βρισκόταν το νεογέννητο μωρό.
Το μωρό ήταν νεκρό. Ήμασταν σε τέτοιο σοκ και φοβηθήκαμε τόσο πολύ που δεν κοιτάξαμε καν το φύλο του.
Είμαι στη δουλειά για πάνω από είκοσι χρόνια και είναι η πρώτη φορά που ακούω για νεκρή γυναίκα που γεννά”.

Η 76χρονη μητέρα της γυναίκας, σε ακόμα χειρότερη ψυχολογική κατάσταση περιέγραψε πώς οι ειδικοί προσπαθούν να τους εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν να γέννησε μία νεκρή γυναίκα.

“Είμαι πάνω από 70 ετών και ακούω για πρώτη φορά τέτοιο πράγμα. Τι συνέβη στο παιδί μου; Πρώτα κατέρρευσα με το θάνατο της κόρης μου και τώρα έχω πάθε το σοκ της ζωής μου, μαθαίνοντας ότι είχε γεννήσει ενώ ήταν δέκα μέρες νεκρή”.

Η οικογένεια, πάντως, φέρεται να αγνόησε τις αναφορές για μαύρη μαγεία και σχεδιάζεται η αποτέφρωση της μητέρας μαζί με το νεκρό νεογνό.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν θα μπορούσε να είχε σωθεί το βρέφος, στην περίπτωση που το είχαν φροντίσει οι γιατροί, όταν αρρώστησε η μητέρα του.

 

Πηγή: ant1iwo.com