Έκκληση για βοήθεια στον 7χρονο Παναγιώτη

ImageHandler 6

Τη δική του πρόωρη μάχη δίνει ο μικρός Παναγιώτης, παλεύοντας για να νικήσει το νευροβλάστωμα. Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των παιδιών που χρειάζονται τη στήριξη της κοινωνίας για να κερδίσουν τη μάχη που δίνουν τόσο νωρίς για τη ζωή τους.

Ο κόσμος, από την πλευρά του, παρά τα δεινά τα οποία περνά, τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει, δείχνει το καλύτερο πρόσωπο της αλληλεγγύης, βοηθώντας με ό,τι ελάχιστο μπορεί, κι έτσι όλοι μαζί γίνονται οικογένειες των παιδιών που το έχουν ανάγκη, λαμβάνοντας τα μηνύματα ευγνωμοσύνης, αλλά και την ανακούφιση της θεραπείας.

Ο 7χρονος Παναγιώτης είναι που αυτήν τη φορά χρειάζεται υποστήριξη. Το παιδί από τα 4 του χρόνια παλεύει με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και είναι απαραίτητη η μεταφορά του στη Νέα Υόρκη, ώστε να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.

Ο Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών ατόμων που νοσούν από σοβαρές ασθένειες είναι που απευθύνει την έκκληση.

«Ο μικρός Παναγιώτης Τσολάνας διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου πριν 3 χρόνια. Ακολούθησε όλες τις θεραπείες του πρωτοκόλλου για το νευροβλάστωμα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία σύμφωνα με την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών. Όμως , ο κίνδυνος να υποτροπιάσει είναι πολύ μεγάλος, λόγω της επιθετικότητας της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου.

Το πειραματικό πρωτόκολλο 05-075 που εφαρμόζεται στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης , σε παιδιά με νευροβλάστωμα μπορεί να δώσει στον Παναγιωτάκη ελπίδα στη ζωή!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για να καταφέρει ο Παναγιώτης να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα , είναι διαθέσιμος ο κάτωθι λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς.

Δικαιούχος ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ.

PIRAEUS BANK

IBAN : GR78 0171 1730 0061 7314 1772 647

BIC : PIRBGRAA

Παναγιώτης - 7χρονος

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Πηγή: ant1iwo.com