Πώς νιώθει ο νικητής της Eurovision μετά την μεταμόσχευση καρδιάς

ImageHandler Eurovision, Μεταμόσχευση καρδιάς, Πορτογαλία, ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΣΟΜΠΡΑΛ

Οι γιατροί του έκριναν πως ο τραγουδιστής ηλικίας 28 ετών θα μπορέσει να αποκτήσει και πάλι «μια απόλυτα φυσιολογική ζωή».

Ο Πορτογάλος τραγουδιστής Σαλβαντόρ Σομπράλ, ο νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision το 2017, αφού πήρε εξιτήριο την Παρασκευή από το νοσοκομείο της Λισαβόνας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς, είπε ότι η φωνή του είναι «ασταθής».

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ» δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά, εξαιτίας των φαρμάκων (…) η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει» συμπλήρωσε ο Σομπράλ, εμφανώς παχύτερος σε σχέση με τον Μάιο του 2017, οπότε κέρδισε στον διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά την επέμβαση, οι γιατροί του έκριναν πως ο τραγουδιστής ηλικίας 28 ετών θα μπορέσει να αποκτήσει και πάλι «μια απόλυτα φυσιολογική ζωή».

Ο Σαλβαντόρ Σομπράλ αναδείχθηκε νικητής στο Κίεβο της Ουκρανίας, χαρίζοντας στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη στη Eurovision, με ένα τραγούδι σε ρυθμούς τζαζ το οποίο έγραψε η αδελφή του Λουίζα Σομπράλ, με τίτλο “Amar Pelos Dois” (Σε αγαπώ και για τους δυο μας).

 

Πηγή: ant1iwo.com