Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη

7877760afadfbb4066d3b8dee901e1ff Μνημόσυνο, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Στο αμάξι επέβαιναν επίσης, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας. Νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο λαϊκός τραγουδιστής κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Τον Οκτώβριο του 2017, το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Πηγή: sigmalive