Αγνώριστος έχει γίνει ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας

α ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ, ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι από τους ηθοποιούς που στο πέρασμα των χρόνων έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα μέσα, τόσο με την συμμετοχή του σε επιτυχημένες σειρές και ταινίες, όσο και με την προσωπική του ζωή.

Γάμοι, διαζύγια, γεννήσεις, εντάσεις, δηλώσεις, βραδινά νυχτοπερπατήματα, είναι κάποιοι από τους λόγους που έφεραν μέχρι σήμερα τον ταλαντούχο ηθοποιό στο προσκήνιο, και μάλιστα, ουκ ολίγες φορές.

Ωστόσο, η τελευταία του δημόσια εμφάνιση έχει επίσης σχολιαστεί πολύ, ενώ ο λόγος δεν είναι κανένας από τους προηγούμενους.

Αυτή την φόρα λοιπόν, τα βλέμματα τράβηξε η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση λοιπόν, που έγινε πριν από μερικές μέρες, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους και ο λόγος ήταν πιο ανανεωμένος και αδυνατισμένος από ποτέ, με τον ίδιο να έχει χάσει, πολλά κιλά και η εικόνα του να είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με την αλλαγή στην εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα και θα καταλάβετε:

Μικρογραφία
Μικρογραφία
Μικρογραφία
Μικρογραφία
Μικρογραφία
Μικρογραφία

Πηγή: AlphaNews.live