Ανάστατη η showbiz στην Ελλάδα από τις μαζικές αποχωρήσεις παρουσιαστών από τα κανάλια (pics)

Δούκισσα Νομικού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλενα Τσαβαλιά, Γρηγόρης Γκουντάρας, Βαγγέλης Περρής, Γιώργος Λιάγκας. Ανάστατη η showbiz στην Ελλάδα από τις μαζικές αποχωρήσεις παρουσιαστών από τον ΑΝΤ1,

telos top story

 

Την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς, όπως έγραψε, «Έχω την ευλογία να ζω τη μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματά σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης» έγραψε.

doukissa top story

 

Εδώ και αρκετό καιρό, οι πληροφορίες ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποχωρεί από τον Σκάι και να μη συνεχίζει τη συνεργασία της με την τουρκική παραγωγή του Acun Ilicali, «My Styles Rocks». Οι ισορροπίες στις σχέσεις ανάμεσα στο κανάλι και την Acun Medya, λόγω των χαμηλότερων ποσοστών τηλεθέασης έχουν αλλάξει κι έτσι, το όνομά της Κωνσταντίνας δεν βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα που θα ηγηθούν κάποιας εκπομπής από τη νέα σεζόν και δη του παιχνιδιού μόδας που παρουσίαζε το πρώτο μισό της σεζόν.

spyropoulou top story

 

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα για την Έλενα Τσαβαλιά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open. Η παρουσιάστρια και η εκπομπή δεν μπόρεσαν να μακροημερεύσουν και το «κόψιμο» ήταν αναπόφευκτο. Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή, η οποία καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει! Η παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!»

tsavalia top story

Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον Alpha και πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχωρεί από το κανάλι, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσα από το Instagram. Αναρτώντας ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο, δεν απουσίασαν οι αιχμές σε ανθρώπους, αλλά και συγκεκριμένες ευχαριστίες. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία αναφοράς του στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη. «Κάπως έτσι το 2005, πέρασα το κατώφλι του AlphaTV, μετά από 10 χρόνια στον Ant1. Στο ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες. Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Διονύση, Φίντο, Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς. Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολό της. Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωρώ με το κεφάλι ψηλά», έγραψε μέσα σ’ άλλα.

gkountaras top story

 

Η νέα εκπομπή του Open, «Όλα Λάθος», με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, κυρίως λόγω των όσων έχουν συμβεί και των εντάσεων που έχουν προκληθεί. Μετά τη διαμάχη μεταξύ του παρουσιαστή και της Άννας Μαρίας Βέλλη, η ομάδα έκανε ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού προκειμένου να αποφασίσουν τη συνέχεια. Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε εδώ και δύο βδομάδες από το team της εκπομπής, καθώς όπως φαίνεται είχε συμφωνήσει να έχει ρόλο και θέση συμπαρουσιάστριας, κάτι που στην πορεία άλλαξε.

anna maria delli top story

Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου επεισοδίου της νέας εκπομπής του Open, «My Greece», φαίνεται ότι ήταν ο Βαγγέλης Περρής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την επιμέλεια του μαγειρικού-ταξιδιωτικού πρότζεκτ της Δέσποινας Βανδή, αφού δεν ακολουθήθηκε η σκαλέτα όπως είχε προγραμματιστεί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ διαφορετικό από εκείνο που ο ίδιος είχε σχεδιάσει.

perris top story

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρεί μετά από 6 χρόνια συνεργασίας από τον ΑΝΤ1. Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει στο τέλος Ιουνίου και πληροφορίες που επικαλούνται τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης συγκλίνουν στο γεγονός πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί με την ενεργοποίηση της προοπτικής του + 1 που υπήρχε ως πρόβλεψη στο τελευταίο διετές συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον σταθμό. Δεν πρόκειται δε να υπάρξει ούτε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για την τυπική λήξη της συνεργασίας.

liagkas top story

 

Πριν από μέρες έγινε συνάντηση μεταξύ ανώτερων στελεχών του Σκάι με τον Acun Ilıcalı στην Κωνσταντινούπολη όπου συμφώνησαν τη λήξη του «Power of Love». Θεωρώντας ότι η κάθε πλευρά, για δικούς της λόγους, πως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε σχετικά με το ριάλιτι σόου γνωριμιών για το οποίο αποφασίστηκε να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν!

power top story

Πηγή