Αρραβωνιάστηκε ο Πρίγκιπας Χάρυ – Η μέλλουσα νύφη, τα μαθήματα και ο…γάμος

oooo ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγη ώρα στα βρετανικά μέσα πως αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Χάρυ την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μάρκλ.

Η 36χρονη ηθοποιός άνοιξε τον δρόμο προς το παλάτι και επισήμως με την μετακόμιση της από το Τορόντο στο Παλάτι, μαζί με τους δυο της σκύλους.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται αύριο Τρίτη. Η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι τυχαία αφού Τρίτη ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες του Πρίγκιπα Χάρυ με την Κέιτ αλλά και χρόνια πριν του Καρόλου με την Νταϊάνα.

μεγκαν

Η Μέγκαν είχε αρχίσει να κυκλοφορεί με ασφάλεια του Παλατιού την τελευταία εβδομάδα, όπως ακριβώς η Κέιτ Μίντλετον  όταν αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Γουίλιαμ στην Κένυα, ένα μήνα δηλαδή πριν από την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους από το Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror και Guardian το ζεύγος έχει ανακοινώσει τον αρραβώνα στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον ενώ η Μέγκαν ως ειθισται έχει ήδη κάνει όλα τα μαθήματα της βασιλικής οικογένειας για το πώς θα αντιμετωπίσει μια τρομοκρατική απειλή και τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που απαχθεί.

μεγκαν

Και σαν έτοιμη από καιρό εισέβαλε στο παλάτι και ο πρίγκιπας Χάρυ αποχαιρετά το κλαμπ των… αρραβωνιασμένων με τον γάμο να είναι στα άμεσα σχέδια.

Η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι προχώρησε σε ευχετήριο σχετικό tweet

 

 

Η Μέγκαν Μάρκλ. είναι ηθοποιός και lifestyle blogger ενώ είναι αφοσιωμένη σε ανθρωπιστικές δράσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Η Μαρκλ, πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών Trevor Engelson από το 2011 εως το 2013, φέρεται να γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα στις αρχές του Μάη στο Τορόντο, όταν ο γαλαζοαίματος βρέθηκε στον Καναδά για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί. 

μεγκαν

 

Πηγή