Χριστόδουλος Μαρτάς: “Μας έκλεισαν απίστευτες πόρτες από την Κύπρο” -ΒΙΝΤΕΟ

dferwgv CUP OF JOY, XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΡΤΑΣ

Ο γνωστός ηθοποιός Χριστόδουλος Μαρτάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha Κύπρου “Cup of Joy” και μίλησε για την μεγάλη διάκριση και το βραβείο που έλαβε η ταινία που συμμετέχει, γιατί δεν μιλά για την προσωπική του ζωή αλλά και τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Για το break από την τηλεόραση, όπου αποφάσισε να λείπει δήλωσε

Έχει από το 2006 που κάνω σχεδόν κάθε χρόνο τηλεόραση και είπα να κάνω ένα διάλειμμα. Στην Κύπρο, κάνουμε κύκλους. Δεν έχει μια γραμμή να υπάρχει μια ανέλιξη. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα κύκλο, να δω τί άλλο μπορεί να ανοίξει.

martas

Αναφερόμενος στην μεγάλη διάκριση της μικρού μήκους ταινίας που συμμετέχει από το HBO είπε τονίζοντας τις δυσκολίες που βρήκε σε κυπριακό και ελληνικό επίπεδο για να στηριχτεί η προσπάθεια.

Ξεκινήσαμε μια μικρού μήκους ταινία, με την τρίτη προσπάθεια μας “έκατσε”. Τα παιδιά που την σκέφτηκαν δεν σταματήσαν να προσπαθούν. Αποφάσισαν να μην τα παρατήσουν. Μας έκλεισαν πολλές από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Καταλήξαμε να πάρουμε το πρώτο βραβείο στα Ευρωπαϊκά βραβεία, σε μια ταινία που θεωρήθηκε πρωτοποριακή. Είναι κάτι πολύ καινούργιο και πρωτοποριακό για την Κύπρο.

Όσο για την προσωπική του ζωή και το χαμηλό προφίλ που κρατά, ο ταλαντούχος Χριστόδουλος Μαρτάς αποστόμωσε τους παρουσιαστές και όσους ρωτούν με την απάντηση, ανέφερε τις δυσκολίες για μια σοβαρή σχέση στη ζωή του ενώ είπε ότι δηλώνει ελεύθερος επαγγελματίας και όχι ηθοποιός.

Είμαι της ιδέας όταν έρχεται ο κόσμος να σε παρακολουθήσει στο θέατρο, προσπαθείς να υποδυθείς έναν χαρακτήρα και -μου έτυχε και μένα-, προσπαθείς να τον πείσεις για έναν ρόλο δεν θέλω το νου του θεατή να παέι στο “α! διάβασα χθες στο περιοδικό ότι βγαίνει με τη τάδε”. Οπότε έχασες εκείνη την στιγμή. Προσπαθώ να κρατήσω μακρυά την προσωπική μου ζωή για να κρατήσω πιο κοντά την προσωπική μου ζωή.

Δηλώνω ελεύθερος επαγγελματίας όχι ηθοποιός.

Είμαι ελεύθερος αλλά είμαι της σχέσης. Είναι δύσκολο όμως κάποια να είναι μαζί μου λόγω δουλειάς και ωραρίου.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη στον Alpha Κύπρου

 

Πηγή