Έτοιμη να γίνει μανούλα για τρίτη φορά η Μαριέττα Χρουσαλά

capture 20 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΛΑ

Να γίνει για τρίτη φορά μανούλα ετοιμάζεται η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η γλυκιά πρώην παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, μαζί με τα δύο τους παιδιά ζουν μόνιμα στην Αμερική, και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους. Ωστόσο, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας δεν επιθυμούν να μάθουν το φύλο του μωρού τους, σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες.

Αν και ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, η παρουσιάστρια και δημιουργός δικής της σειράς σανδαλιών φροντίζει να κρατά επαφή με την Ελλάδα και αρκετά συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της.

Χθες το απόγευμα της, λοιπόν, ένα περίπου μήνα πριν από την “έλευση” τους τρίτου της παιδιού, ς, δημοσίευσε στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μία ακόμη ολόσωμη φωτογραφία της, με την κοιλίτσα της να φαίνεται ελαφρώς φουσκωμένη. 

Όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της η Μαριέττα δεν έχει πάρει πολλά κιλά, και όπως φαίνεται και στην εν λόγω φωτογραφία, ο λόγος δεν είναι άλλος από την γυμναστική που συνεχίζει να κάνει ακόμα και στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της και την ίδια να ποζάρει ντυμένη αθλητικά και έτοιμη για δράση:

Μικρογραφία

 

Πηγή