Η Αννίτα Ναθαναήλ μας έδειξε το σπίτι της και μας άφησε με το στόμα ανοικτό

assets large t 175761 95024505 ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΠΙΤΙ

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που πέρασαν ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση, ενώ έκανε κι ένα πέρασμα και από τον χώρο του μόντελιγκ.

Ο λόγος για την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία είναι παντρεμένη με τον, επί 15 και πλέον έτη, σύντροφό της και πρώην πολίστα, Κρις, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο κόρες. Η 49χρονή πλέον Αννίτα, έχει αφήσει τον χώρο της τηλεόρασης, και ασχολείται με την διοργάνωση εκδηλώσεων.

Σήμερα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, στο οποίο ζει με την οικογένειά της και τα 4 τους σκυλιά, στην εκπομπή” Ελένη”. Περιέγραψε πως είναι η καθημερινότητά της, είπε τι της αρέσει να παρακολουθεί στην τηλεόραση, εξομολογήθηκε ποια ήταν η χειρότερη συνεργασία που έκανε ποτέ, αλλά και ποιος είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός.

Η πανέμορφη Αννίτα, σύστησε στο κοινό και τις δύο κόρες τις, επίσης κούκλες, κι έδειξε και μία άλλη πτυχή του εαυτού της, αυτή της μανούλας, ενώ μιλησε και για την σχέση που έχουν μεταξύ τους, αλλά και την αγάπη που έχουν και οι τρεις για το γυναικείο style.

«Μέχρι τώρα τα κορίτσια μου ερχόταν και έκλεβαν ρούχα από την ντουλάπα μου, αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτό και κάθε μέρα ψάχνουμε τι έχει η καθεμιά».

Ωστόσο, η πρών παρουσιάστρια μας εντυπωσίασε, όχι μόνο με το καλοδιατηρημένο της σώμα και το πρόσωπο, -που σε καμία περίπτωση δεν προδίδει την ηλικία της-, ούτε με τις κούκλες κόρες της, αλλά με το υπερπολυτελέστατο σπίτι της.

Κάνοντας μία ξενάγηση σε κάθε χώρο της υπέρλαμπρης έπαυλης, μας άφησε με το στόμα ανοικτό, αφού το σπίτι έμοιαζε περισσότερο με υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο παρά με σπίτι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

 

Πηγή: AlphaNews.live