Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για πρώτη φορά για το μυστικό της γάμο στο Γύθειο

capture 102 ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ, ΚΡΥΦΟΣ ΓΑΜΟΣ

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον μυστικό της γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Γύθειο, έκανε το χθες το βράδυ, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πήγε να παρακολουθήσει το βραβευμένο musical “Hair”, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη, ο Ίαν Στρατής και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Διαβάστε επίσης:

Μάλιστα, η ίδια φανερά ενθουσιασμένη από την μουσική παράσταση, φρόντισε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας ένα βίντεο στα insta stories, με στιγμιότυπο από την παράσταση.

Η γνωστή ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση της μουσικής θεατρικής παράστασης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το ευτυχές γεγονός του μυστικού της γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, πριν από μερικές μέρες,  την εγκυμοσύνη της, αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Διαβάστε επίσης :

Η όμορφη ηθοποιός, ανέφερε πως πρόκειται να σταματήσει να δουλεύει μέχρι το τέλος του χρόνου λόγω της εγκυμοσύνης, ενώ όπως είπε δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην δουλειά αμέσως μετά την γέννηση. Όσο για τον θρησκευτικό γάμο που θα ακολουθήσει του μυστικού πολιτικού στο Γύθειο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Ήταν υπέροχα. Πάρα πολύ ωραία. Απλά, λιτά και απέριττα. Όπως θα έπρεπε. Οικογενειακά. Πιστεύετε θα σας πω αν θα γίνει γάμος θρησκευτικός; Θα δούμε. Δεν έχω ιδέα. Και να είχα δεν θα το έλεγα».

 

Πηγή