Ηλίας Καμπακάκης: Ο καρκίνος “χτύπησε” την μικρή του κόρη-Έκκληση να σωθεί(ΦΩΤΟ)

25463555 10215059398544186 1674827741 n ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ, Καρκίνος

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή τους, αφού βλέπει την μικρή του 6χρονη κόρη Κλεοπάτρα, να παλεύει με τον καρκίνο καθημερινά.

Τον περασμένο Νοέμβριο η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες. Ωστόσο η αρρώστια εξελίχθηκε σε πολύ επιθετική και τώρα χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πλήθος τραγουδιστών, νυχτερινών μαγαζιών, φίλων, fans αλλά και απλού κόσμου προσπαθεί να διαδώσει το μήνυμα για να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι να ταξιδέψει η μικρή Κλεοπάτρα στην Αμερική και με τις απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες να βγει νικήτρια.

κλεοπατρα

Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε να σωθεί η μικρή Κλεοπάτρα μπορείτε να το πράξετε καταθέτοντας χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail amalia_tou@hotmail.com

καμπακακης

Ο Ηλίας Καμπακάκης παλεύει για την ζωή της κόρης του και όσο πιο σιωπηλά και ανθρώπινα μπορεί ενώ η ζωή του πια είναι ανάμεσα στο νοσοκομείο και στις εμφανίσεις του(αφού οικονομικά δεν έχει την άνεση να αφήσει το τραγούδι για λίγο). Όπως δήλωσε ο στενός του φίλος του, Χάρης Λεμπιδάκης η Κλεοπάτρα είναι όλη του η ζωή:

Αυτή τη στιγμή αυτό το παλικάρι βιώνει μια ολοκληρωτική αλλαγή στην επιτυχία που βιώνει και στο πόσο ταπεινός έχει μάθει να πορεύεται στην ζωή του μακριά απο showbiz και lifestyle εκδοχές. Μοναχικό καβαλάρη τον έχουν ονομάσει αυτοί που τον γνωρίζουν καλά και είναι ο πιο σωστός χαρακτηρισμός μιας και κάνει όλα αυτά τα χρόνια επιτυχία χωρίς πλάτες και εξαρτήσεις.

Είναι μέρα νύχτα με την Κλεοπάτρα του στο νοσοκομείο. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες με νοσοκομεία και  τις χημειοθεραπείες που κάνει αλλά ο Ηλίας για να καταλάβετε πόσο δυνατός είναι βρισκόταν στα Χανιά πρίν λίγες ώρες για να δουλέψει .Δεν έχει την άνεση να πει τα παρατάω . Είναι υπερήφανο άτομο που θα μπορούσε μέσα στον πόνο του μαζί με την μητέρα της μικρής να κάνει άλλες κινήσεις. Ακόμη και αυτές που θα γίνουν θα μπουν σε ένα πλαίσιο που θα έχει νομικά και ηθικά συγκεκριμένα πλαίσια. 

Εμείς να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και η μικρή Κλεοπάτρα να ταξιδέψει γρήγορα στην Αμερική και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή και χαμογελαστή. Το μόνο που οφείλουμε είναι να διαδώσουμε το μήνυμα ελπίδας και υποστήριξης όσο πιο έμπρακτα μπορούμε.

 

Πηγή