Ηλίας Κρασσάς: “Κράζει” την πρώην του και αποθεώνει δημόσια την Βίκυ Καγιά

imagehandler ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΣΑΣ

Ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, που μετρούν ηδη τρία χρόνια γάμου. Το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού περιμένουν το δεύτερό τους παιδάκι, για να ολοκληρωθεί έτσι το σκηνικό της ευτυχίας τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης που παραχώρησε στο “Thema People” αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την αγαπημένη του Βίκυ, αλλά και για το πως είναι η ίδια ως μάνα και σύζυγος. Μίλησε επίσης για το πως επηρεάζεται η σχέση τους από το γεγονός ότι η Βίκυ είναι τόσο προβεβλημένη, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση του με την προηγούμενη του σύζυγο με την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια.

Μέσα από τα λεγόμενά του λοιπόν τον είδαμε να επευφημεί και με το παραπάνω την νυν συζυγο, και να “κράζει” τρόπον τινά την πρώην…

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα και θα καταλάβετε:

 «Με τη Βίκυ γνωριστήκαμε την εποχή που είχα την ιδέα να συνδυάσω τα ζαχαροπλαστεία μου με τη  μόδα. Απευθύνθηκα σ’ εκείνη λόγω της σχολής της κι αμέσως αντιλήφθηκα ότι κάτι ουσιαστικό υπήρχε ανάμεσά μας. Γίναμε γρήγορα ζευγάρι και παντρευτήκαμε. Η Βίκυ είναι ένας σπάνιος άνθρωπος που ξέρει να αγαπά και είναι δοτική σε μια περίοδο που οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να δίνουν, τρυφερή μάνα και καλή σύζυγος. Είναι συγκινητικό ότι μια γυναίκα που δουλεύει τόσο πολυ θα με περιμένει να επιστρέψω το βράδυ στο σπίτι, να δειπνήσουμε μαζί, καθώς επίσης και ότι σηκώνεται κάθε πρωί στις 6 για να φροντίσει τη Μπιάνκα. Η Μπιάνκα μεγαλώνει με τη μητέρα της και όχι με μια ξένη γυναίκα. Η Βίκυ μου άλλαξε τη ζωή, μου χάρισε οικογενειακή ευτυχία και ηρεμία».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε επίσης και για το πως επηρεάζεται η σχέση τους από το γεγονός ότι η Βίκυ είναι τόσο προβεβλημένη.

«Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, είμαστε δύο άνθρωποι με έντονες δραστηριότητες, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Με τη Βίκυ πετύχαμε κάτι πολύ σπάνιο, την αγάπη του ενός για τον άλλο και τον αλληλοσεβασμό».

Η αναφορά του ωστόσο στην προηγούμενη του σύζυγο, με την οποία υπήρξε παντρεμένος 10 μήνες αλλά και στις διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους ήταν αυτή που προκάλεσε περισσότερο:

«Με την πρώην σύζυγό μου ήμουν παντρεμένος μόνο δέκα μήνες, κάναμε προσπάθεια αλλά ο κοινός βίος δεν μας βγήκε. Εγώ γύρισα κεφάλαιο, προχώρησα τη ζωή μου παρακάτω. Κάποιοι δεν φαίνεται να προχωρούν. Αυτό που προέχει, ωστόσο, είναι η προστασία των παιδιών μου». 

 

Πηγή