“Είμαι μια τρελή που σηκώνει το φρύδι, πολύ θυμωμένη με γουρλωμένα τα μάτια”

untitled 26 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΕΝΤΑΣΗ, ΝΕΥΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε σήμερα προσκεκλημένη στην Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες σχολίασαν μεταξύ άλλων την καθημερινή κουβέντα που έχει η Σταματίνα και η παρέα της με τον Δήμο Βερύκιο, η οποία αναμφισβήτητα πολλές φορές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και “εκρηκτική”, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η ένταση μεταξύ τους “χτυπάει κόκκινο”.

“Με τον Δήμο είναι κάθε μέρα σαν να πατάς σε αχαρτογράφητα νερά, και αυτό με ιντρικάρει σαν άνθρωπο”.

είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα, η οποία με αφορμή τη συζήτηση αυτή, παραδέχτηκε πως γενικά έχει νεύρα, τα οποία δείχνει πολύ πιο έυκολα στο σπίτι, παρά στην δουλειά.

“Είμαι μια τρελλή που σηκώνει το φρύδι, είμαι πολύ θυμωμένη με γουρλωμένα τα μάτια, δεν μου πάει το θυμωμένο”

Δεν είναι λίγες οι φορές που χάνει τον έλεγχο και αρχίζει να φωνάζει, αν και αντιλαμβάνεται όπως λέει,πως τις περισσότερες φορές χάνει το δίκιο της, οπότε προσπαθεί να το περιορίσει, όσο μπορεί. Η ίδια λέει επίσης, πως τον τελευταίο καιρό λόγω των παιδιών – ο λόγος για τις δύο κορούλες της 4,5 κι 3,5 ετών- δεν είναι τόσο εκδηλωτική, και έχει μειώσει τις φωνές κατά πολύ.

Σε ερώτηση της Ελένης, που βγάζει τελικά τα νεύρα της, η Σταματίνα λέει πως παλαιότερα τα έβγαζε στην οδήγηση, αλλά έπειτα απο ένα “ατύχημα” που είχε η ίδια δεν το έχει ξανακάνει ποτέ.

“Κάποτε τα έβγαζα στην οδήγηση, αλλά τώρα ούτε αυτό μπορώ, γιατί κάποτε άρχισε να με κυνηγάει ένας, εντάξει έφταιγα όμως, έκανα και ‘γω κάτι χειρονομίες….μπουζούκι”

Δείτε το απόσπασμα από την απολαυστική συνέντευξη της Σταματίνας, αλλά και πως σχολιάζει η ίδια η Ελένη τους “έντονους διαλόγους” τους με τον Βερύκιο:

 

 

Πηγή: AlphaNews.live