Λούης Πατσαλίδης: Το μήνυμα για την ψωρίαση που αντιμετώπισε (ΒΙΝΤΕΟ)

dfdf Λούης Πατσαλίδης, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΨΩΡΙΑΣΗ

Ο Λούης Πατσαλίδης βρέθηκε σήμερα στην παρουσίαση της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και συγκινητικός.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μέσα από ένα θέμα μιας νεαρής κοπέλας που έπασχε από ψωρίαση, μοιράστηκε την δική του εμπειρία με το κοινό. Ο ίδιος ανέφερε ότι αντιμετώπισε το πρόβλημα της ψωρίασης εδώ και χρόνια, τις δύσκολες στιγμές αλλά και την λογική που ακολούθησε για να βγει νικητής.

Συγκεκριμένα ανέφερε

Πριν από 6-7 χρόνια είχα πιει ένα φάρμακο έπαθα αλλεργικό σοκ και μου είχε προκαλέσει ψωρίαση. Έχω ακόμα σημάδια στα πόδια και στα χέρια μου.

Ήμουν 10 μήνες με σημάδια ακόμα και στο πρόσωπο. Εμένα έφυγε αλλά μου έμειναν σημάδια. Μου έτυχε περίπτωσε κυρία στο περίπτερο να με κοιτάζε περίεργα. Και πήγα και την τρόμαξα.

Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Είναι άσχημο πράγμα και δεν είναι κολλητική. Δεν είναι εύκολο.

Πήγα σε δυο τρεις δερματολόγους και μου είπε μόνο με κορτηζόνη. Γυναίκα είχα. παιδιά έκανα είπα δε με πειράζει και έτσι να μείνω. Ο καθένας το αντιμετωπίζει δυνατά.

Είχε φαγούρα, ακούμπαγα τα μαλλιά μου και έπεφταν σαν νιφάδες χιονιού. Σκεφτόμουν ότι είχε χειρότερα. Έκανα πλάκα με το θέμα και εναλλακτικές θεραπίες αλλά δεν είναι εύκολο.

Δείτε όσα αποκάλυψε και μοιράστηκε στέλνοντας το δικό του μήνυμα

 

Πηγή: AlphaNews.live