Ματθίλδη Μαγγίρα: Με έχει πάρει πολλές φορές από κάτω. Έχω περάσει και κατάθλιψη

img 1386 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μόλις επέστρεψε από ένα ταξίδι που έκανε στην Αμερική, όπου πήγε να δει την κόρη της, που μένει μόνιμα εκεί με τον πατέρα της Alex Foster.

Η κόρη της Λήδα, που είναι μόλις 15 ετών ζει στην Νέα Υόρκη μόνιμα, και αποφάσισε από μόνη της να πάει εκεί, προκειμένου να συνεχίσει εκεί το σχολείο και μετέπειτα τις σπουδές της. Η 15χρονη Λήδα ασχολείται επίσης με την υποκριτική και η Ματθίλδη Μαγγίρα την στηρίζει απόλυτα στην απόφασή της αυτή, αν και έχει στοιχίσει πολύ στην ίδια, αφού αναγκάζεται να μείνει μόνη της.

Η ελληνίδα performer σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε γι την εκπομπή “Happy Day” μίλησε για το bullying που δέχτηκε η κόρη της όσο φοιτούσε στο Ελληνικό σχολείο και πως το αντιμετώπισαν μαζί, αλλά και πως είναι ζωή της τώρα που έμεινε μόνη χωρίς την κόρη της.

“Ειναι ένας μικρός θάνατος, αλλάζεις συνήθεια. Είναι σαν να βιώνεις ένα θάνατο ή μία απώλεια”.

Αυτό είπε η ίδια χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως τώρα κάνει πράγματα στο σπίτι που της αρέσει να κάνει όταν έιναι μόνη της, όπως για παράδειγμα να ακούει κλασσική μουσική και να ζυμώνει ψωμί.

“Πάρα πολλές φορές με έχει πάρει από κάτω, εννοείται. Έχω περάσει και κατάθλιψη… Την βίωσα έτσι όπως την βιώνουν  όλοι οι άνθρωποι που έχουνε κατάθλιψη. Ψυχικά είσαι άρρωστος, οπότε, κάτι πρέπει να κάνεις, να βρεις τον τρόπο να γίνεις καλά. Από εσένα εξαρτάται μόνο, από κανέναν άλλο. Εγώ δεν πήρα κανένα φάρμακο, με δουλειά ψυχοθεραπευτική, με πρόγραμμα, με πειθαρχία, με  πόνο ψυχής. Τρία χρόνια έκανα ψυχοθεραπεια αλλά τώρα είμαι καλά”
 

 

Πηγή: AlphaNews.live