Nέο σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση αποκαλύπτεται στο Χόλιγουντ

2017 10 22t22 33 45 933z 1280x720 GLENN WHIPP, TZEIMΣ ΤΟΜΠΑΚ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΟΧΛΗΣΗ, ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Αλλο ένα σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ, έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες. , τα περιστατικά μοιάζουν σαν να πολλαπλασιάζονται, αποκαλύπτοντας το κρυφό και δύσκολο τίμημα της δόξας και της φήμης.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Χόλιγουντ Τζέιμς Τόμπακ.Ο διάσημος σκηνοθέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με περίπου 40 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι 31 από τις 38 γυναίκες αποκάλυψαν τις εμπειρίες τους με τον Τόμπακ στους Los Angeles Times -την εφημερίδα που συνεχίζει ό,τι ξεκίνησαν πριν τρεις εβδομάδες οι New York Times που έφεραν στο φως το σκάνδαλο Γουάινσταϊν.

Τα φερόμενα ως θύματα του Τόμπακ κατηγορούν τον επαγγελματία της βιομηχανίας του θεάματος για σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρες βιασμού τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι γυναίκες που μίλησαν στους LA Times κατηγορούν τον 72χρονο πλέον Τόμπακ συγκεκριμένα για σεξουαλική επίθεση, παρενόχληση και αυνανισμό μπροστά τους, ως άλλος Γουάινσταϊν.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ενώ πρόσθεσε ότι “δεν συνάντησε ποτέ τις γυναίκες που τον κατηγορούν” ή “ακόμη και αν τις είχε συναντήσει θα ήταν για κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά οπότε και δεν τις θυμάται”.

Σύμφωνα με τον Glenn Whipp, τον δημοσιογράφο και ερευνητή των LA Times που αποκάλυψε το νέο σκάνδαλο, ο αριθμός των γυναικών που κατηγορούν τον Τόμπακ έχει διπλασιαστεί από την Κυριακή, όταν και έγινε η αποκάλυψη ακόμη μιας σκοτεινής σελίδας στη βιομηχανία της λάμψης.

Glenn Whipp

 

Πηγή: AlphaNews.live