O Bαγγέλης Περρής συγκρίνει την κοιλιά του με την εγκυμονούσα Αθηναΐς Νέγκα

perris negka ΑΘΗΝΑΪΣ ΝΕΓΚΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

Είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που γενικά δεν της αρέσει ούτε να προβάλλεται αλλά ούτε και να προκαλεί. Ο λόγος για την Αθηναϊς Νέγκα η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα πρόκειται να φέρει στη ζωή το δεύτερο της παιδάκι.

Διαβάστε επίσης:

Η είδηση της εγκυμοσύνης της έσκασε σαν βόμβα, αφού αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κανείς δεν πήρε μυρωδιά την κύησή της, τόσο γιατί η ίδια μοιράζεται όλα της τα νέα μόνο με ελάχιστα πρόσωπα από το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον, αλλά κι επειδή, τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη είναι ελάχιστα.

Διαβάστε επίσης:

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγους μήνες ντύθηκε νυφούλα (πάλι στα κρυφά), αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν έχει καθόλου κοιλίτσα, αφού αν και σε λιγότερο από ένα μήνα γεννάει, ωστόσο δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.

Ο στενός της συνεργάτης και φίλος Βαγγέλης Περρής, θέλοντας να τρολάρει λίγο το γεγονός, σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε μαζί της και σύγκρινε την δική του κοιλιά με τη δική της….

Αν και σχεδόν στον 9ο μήνα η Αθηναϊς έχασε τη… “μάχη”.

 

Πηγή