Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά πρώτη φορά για την σχέση του και την κόντρα με Μενεγάκη

adc33ac7d0068330106feba4c7aa25ce xl 0 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Χείμαρος για ακόμη μια φορά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας σε συνέντευξη του. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την κόντρα του με την Ελένη Μενεγάκη και τα πυρά του παρελθόντος που έριχνε ο ένας στον άλλο και αποκάλυψε τον λόγο που δεν πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή της

“Ξέρεις τι γίνεται; Σαφώς την Ελένη την θεωρώ την κορυφαία ελληνίδα παρουσιάστρια συνολικά. Γιατί ένας άνθρωπος δεν κρίνεται αν έχει μια κάμψη μια σεζόν, αλλά στο σύνολο. Εξάλλου θεωρώ ότι οι άνθρωποι πού έχουν κάνει μια μεγάλη επιτυχία θα την ξανακάνουν αν είναι έξυπνοι.

Και αν τους έχει αγαπήσει ο κόσμος, θα συνεχίσει να τους αγαπάει. Ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Από την μεριά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα και δεν νομίζω ότι υπάρχει και από την δικιά της πλευρά, γιατί με πήραν και πέρσι και φέτος να πάω καλεσμένος. Αλλά δεν πάω, γιατί δεν κάνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις.”, .

    Ο Γιώργος Λιάγκας όμως, θέλησε σήμερα μέσα από τηλεφωνική παρέμβαση να ξεκαθαρίσει στην Σταματίνα Τσιμιτσιλή και στο Happy Day και τα περί κρυφής ερωτικής σχέσης με κοπέλα νεαρής ηλικίας. Η παρουσιάστρια μετέφερε το μήνυμα του σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη.

    Έβλεπα στα sites ότι αποκάλυψα τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα. Με έπαιρναν συνάδελφοι και με ρώταγαν. Μου στέλνει μήνυμα ο Λιάγκας και μου λέει: “Σταματίνα μου, μού είπαν ότι είπες ότι έχω κάποια σχέση. Δεν έχω. Για να σε ενημερώσω. Φιλιά.”.

     

     

     

    Πηγή