Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα τεράστια δέντρα στόλισαν οι Kardashians

Είναι ίσως πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι που είδαμε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα  τελευταία 24ωρα.Πρόκειται για το σπίτι της Kris Jenner, που για ακόμα μία χρονιά μας εντυπωσιάζει με τον στολισμό υπερπαραγωγή που έχει κάνει.

Για φέτος λοιπόν, η Kris Jenner, κάνει την διαφορά, αφού αντί για ένα τεράστιο δέντρο στη μέση του γκλαμουράτου χωλ, αποφάσισε να στολίσει τέσσερα μικρότερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια, μολυβένιοι στρατιώτες, γιρλάντες, ελάφια κι άλλα πολλά πανάκριβα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, όπως μια μεγάλη κόκκινη αρκούδα,και όχι μόνο, συνθέτουν το απόλυτο χριστουγιεννιάτικο σκηνικό στο “παλάτι” των Kardashians.

Eμείς ξεναγηθήκαμε στον χώρο μέσα από τα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Snapchat η 37χρονη  κόρη της Kris Jenner, Kim Kardashian.

H διάσημη τηλεστάρ επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας της και δεν έχασε την ευκαιρία να αποθανατίσει το παραμυθένιο σκηνικό, και να δώσει και σε μας μία μικρή γεύση για το.. “τι θα πει Χριστούγεννα” στην δυναστεία των στο Kardashians….

 

Μικρογραφία
Μικρογραφία
Μικρογραφία
Μικρογραφία

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελευθερία ντύθηκε νυφούλα στο νέο της video clip (εικόνες+vid)