Ποιους αποκάλεσε “κοπρόσκυλα” ο Δήμος Βερύκιος;

untitled HAPPY DAY, ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Την εγκυμοσύνη της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασε σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια του πρωινού ραντεβού που έχουν κάθε μέρα στο Happy Day.

O ίδιος αν και το ήξερε ήδη πως η παρουσιάστρια ήταν έγκυος, μαρτύρησε στον αέρα τον “περίεργο” τρόπο που έμαθε τα χαρμόσυνα, από… την θεία του που μένει στο Σικάγο!

«Αυτό το έμαθα παιδιά… Με πήρε η ξαδέλφη της μάνας μου από το Σικάγο, η θεία από το Σικάγο. Και μου λέει “δώσε ευχές στο κορίτσι που είναι έγκυος”. Λέω “και που το έμαθες εσύ;”.  Μου το είπες (Σταματίνα) μετά από ένα μήνα. Αλλά το βούλωσα… Πώς το έμαθε η θειά μου από το Σικάγο; Μπαίνει η διαβολόγρια μέσα στο Internet».

Ο Δήμος Βερύκιος μεταξύ άλλων μοίρασε φιλοφρονήσεις σταυπόλοιπα κορίτσια της παρέας, λέγοντας στην Φλορίντα Πετρουτσέλι πως είναι το καλύτερο παιδί και στην Τίνα Μεσσαροπούλου πως είναι πολύ έξυπνη γιατί έχει γίνει ήδη μάνα.

Το ίδιο δεν ίσχυσε και για τα αγόρια της παρέας αφού με το γνωστό καυστικό του χιούμορ τους αποκάλεσε “κοπρόσκυλα” και τους είπε πως κανένας από τους 3 δεν είναι έξυπνος εννοώντας τον Χρήστος Βαρθαλίτη, τον Κώστα Φραγκολιάς και τον Δημήτρης Παπανώτα. αφού δεν έκανα ακόμα παιδιά για να διαίωνίσουν το είδος τους όπως είπε χαρακτηριστικά:

Δείτε τα όλα στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

Πηγή