Πόσα χρήματα βγάζουν οι Καρντάσιαν με κάθε post στα social media; Μόλις αποκαλύφθηκε

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πώς εξαργυρώνει τα εκατομμύρια των followers της και πόσο πληρώνεται για κάθε post στα social media η οικογένεια Καρντάσιαν... Με αρχηγό την Κιμ, με περισσότερους από 134 εκ. f

kardasian top story, ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πώς εξαργυρώνει τα εκατομμύρια των followers της και πόσο πληρώνεται για κάθε post στα social media η οικογένεια Καρντάσιαν…

Με αρχηγό την Κιμ, με περισσότερους από 134 εκ. followers, την Κένταλ, την Κόρτνι, την Κλόι, η οικογένεια στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής επιτυχίας της στον τρόπο με τον οποίο σερβίρει προϊόντα, brands και οτιδήποτε πωλείται στα social media.

Πόσο, όμως, κοστίζει το να διαφημιστεί κανείς στο διαδικτυακό περιβάλλον των Καρντάσιαν; Η μητέρα των κοριτσιών -και σκληρό επιχειρηματικό μυαλό απ’ ό,τι όλα αποδεικνύουν- Κρις Τζένερ απάντησε με ειλικρίνεια στις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του CBS, Τρέισι Σμιθ και ως προσκεκλημένη στην εκπομπή της “Sunday Morning”. «Οι κόρες μου παίρνουν συνεχώς προσφορές για ανεβάσουν κάτι στα social media τους, από εταιρείες και brands, οπότε έχουν έναν κατάλογο χρεώσεων για κάθε τους ανάρτηση, ανάλογα με το αν αυτή είναι στο Facebook, στο Instagram, αν είναι stories. Υπάρχει ένα πρόγραμμα χρεώσεων», εξήγησε στην παρουσιάστρια η Κρις Τζένερ.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, η χρέωση είναι σίγουρα υψηλότερη, αν τα κορίτσια αποφασίσουν να διαφημίσουν με τον τρόπο αυτό κάτι που τρώγεται, πίνεται ή καλείται κάποιος να χρησιμοποιήσει στο σώμα του. Όταν πιέστηκε από τη δημοσιογράφο να αποκαλύψει, δεν είπε ακριβώς το ποσό, αλλά παραδέχθηκε ότι συνήθως πρόκειται για ποσά που σταθερά ξεκινούν από εξαψήφιο αριθμό.

Πηγή