Τελικά θα συνεργατεί ή όχι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Οίκο Dior;

untitled 40 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΝΟΣ, ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ DIOR, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ DIOR

Σάλος δημιουργήθηκε από χθες μετά το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος, το οποίο πυροδότησε φήμες για συνεργασία του ιδίου με τον διάσημο οίκο μόδας Dior.

«Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?», διακρίνεται να λέει ο Αγγελόπουλος στο εν λόγω βίντεο.

Μάλιστα, όπως έγραψε ο νικητής του Survivor στη λεζάντα κάτω από το βίντεο στο Instagram, για κάθε post στο @diorparfums, ο οίκος Dior δωρίζει 1 ευρώ στην προσπάθεια της Νάταλι Πόρτμαν.

Από την πρώτη στιγμή, οι φήμες για συνεργασία του νικητή του Survivor με τον διάσημο οίκο μόδας οργίαζαν, αναφέροντας μάλιστα πως το βίντεο αυτό ήταν προμήνυμα της της συμμετοχής του ιδίου στην καινούργια καμπάναια του Dior.

Ωστόσο, όπως φαίνεται όλο αυτό ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία του Ντάνου, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τον Οίκο Dior. Ο γνωστός οίκος μάλιστα μετά την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, διέψευσε με ανακοίνωσή του οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Wemovement», εξηγεί με ανακοίνωσή του ο διάσημος οίκος μόδας, προς αποφυγή οποιαδήποτε σύγχυσης μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

 

Πηγή: AlphaNews.live