Τροχαίο για την Βάνα Μπάρμπα – “Από θαύμα ζω και δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό”

srkxkxxk ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, Τροχαίο

Σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο της είχε η  Βάνα Μπάρμπα χθες το βράδυ στην παραλιακή της Γλυφάδας με αποτέλεσμα να μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Η δημοφιλής ηθοποιός γύριζε στο σπίτι της και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Η ευθύνη ανήκει στην ίδια αφού πέρασε παράνομα “STOP”

Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται στο νοσοκομείο αφού οι επι καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν σοβαρή διάσειση, κάταγμα στη μέση και σπασμένα πλευρά. Η κατάστασή της χρήζει στενής παρακολούθησης, ξεκούρασης και θεραπείας ενώ σε δηλώσεις της αναφέρει

Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες. Ευτυχώς η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.  

Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο να προσέχει και να μην τρέχει να τα προλάβει όλα. Θα το ξαναπώ! Ευχαριστώ το Θεό που δεν σκοτώθηκα. Αισθάνομαι ευγνώμων»,

 

 

Πηγή