Διατροφικά “παράδοξα” στην Κίνα: Θερμά λουτρά μετατράπηκαν σε “ανθρώπινη κατσαρόλα με κρέας και λαχανικά”

soup708 2 ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είμαστε αυτό που τρώμε; Στην κινεζική πόλη Χανγκζού, το “First World Hotel”, όπου υπάρχουν οι Θερμές Πηγές Γιουνμάν, επανασχεδίασε ένα από τα θερμά λουτρά του και το μετέτρεψε σε “ανθρώπινη κατσαρόλα με κρέας και λαχανικά”.

Διαβάζουμε στην εφημερίδα South China Morning Post ότι, με αφορμή το κινεζικό Νέο Ετος, το ξενοδοχείο θέλησε να προωθήσει ένα υγιεινό λάιφ σταϊλ. Χώρισαν το λουτρό σε πολλά τμήματα και γέμισαν το καθένα με αληθινά λαχανικά: λάιμ, πιπεριές τσίλι, μαρούλια, καλαμπόκια, μήλα και μπανάνες. Και οι επισκέπτες μπορούν να μουλιάσουν μέσα, αποτίοντας φόρο τιμής στον Λούκουλο.

Οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο: οι λαίμαργοι χαλαρώνουν και, ταυτόχρονα, μασουλούν λαχανικά και κοψίδι από σούβλες που εμφανίζονται πάνω απ` τα βρεγμένα κεφάλια τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη “ανθρώπινη κατσαρόλα” που έχει ανοίξει στην Κίνα. Παρόμοια ατραξιόν εγκαινιάστηκε και στην πόλη Τσονγκίνγκ, αλλά με λαχανικά από πλαστικό. Αντιθέτως, τα θερμά λουτρά του ξενοδοχείου στη γοητευτική πρώην πρωτεύουσα της δυναστείας των Σονγκ προσφέρουν αληθινά λαχανικά!

Είναι πλέον δημοφιλής προορισμός για το Σαββατοκύριακο, μιας και απέχει μόνο δυο ώρες από τη Σαγκάη με αυτοκίνητο.

Πηγή: ΚΥΠΕ