Δείτε τι άλλο μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων

Στο πλυντήριο ρούχων εκτός από τα ρούχα, βάζουμε για πλύσιμο και τα αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα είδη που

plintirio rouxon πλυντήριο ρούχων

svg%3E πλυντήριο ρούχων

Στο πλυντήριο ρούχων εκτός από τα ρούχα, βάζουμε για πλύσιμο και τα αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα είδη που επίσης μπορείτε να τα βάλετε στο πλυντήριο και μόλις πλυθούν θα μοιάζουν με καινούργια.

Δείτε ποια είναι αυτά:

Τα λούτρινα

Τοποθετήστε τα λούτρινα αρκουδάκια σε μία σακούλα πλυντηρίου ή μαξιλαροθήκη. Ρυθμίστε το πλυντήριο στις χαμηλές στροφές στο ελαφρύ πρόγραμμα, ενώ το νερό πρέπει να είναι κρύο. Αν έχει εξαρτήματα, τα αφαιρείτε.

Σφουγγαρίστρα

Αφαιρέστε το κάτω μέρος, πλύντε την πρώτα στο χέρι και μετά τη βάζετε στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία. Προσοχή: θα πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία που την αγοράσετε ότι μπαίνει στο πλυντήριο, αφού δεν είναι όλα τα υλικά κατασκευής, κατάλληλα για πλύσιμο με αυτόν τον τρόπο.

Κουρτίνες μπάνιου

Κι, όμως, και οι κουρτίνες του μπάνιου μπορούν να μπουν στο πλυντήριο. Για το πλύσιμο, χρησιμοποιήστε κανονική ποσότητα απορρυπαντικού, ενώ για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε την μαζί με δύο ή τρεις πετσέτες μπάνιου.

Το κρεβατάκι του κατοικίδιού σας

Τα κρεβάτια αφρού των κατοικίδιων μπορούν να πλυθούν και αυτά στο πλυντήριο. Αφαιρέστε το εξωτερικό κάλυμμα του κρεβατιού και τοποθετήστε το στο πλυντήριο με κρύο νερό και κανονική ποσότητα απορρυπαντικού.

Πηγή