Έρχεται στον Πρωταρά το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Παιδιού

Το Σάββατο 1η Ιουνίου στην πλατεία Λεύκολλα το 30ο Φεστιβάλ Παιδιού της επ. Αμμοχώστου

Shropshire Kids Festival 2017 large Πρωταράς, Φεστιβάλ, Φεστιβάλ Παιδιού

Το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί μία από τις κύριες δράσεις της Επιτροπής Προστασίας και Ευημερίας του Παιδιού. Έχει καταστεί πλέον θεσμός αφού ξεκίνησε από το 1979 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα όπου συμπληρώνονται 30 χρόνια προσφοράς.

Τα Φεστιβάλ Παιδιού θα πραγματοποιηθούν σε Παγκύπρια βάση από τις ΕΠΕΠ κάθε επαρχίας το Σαββατοκυρίακο 1-2 Ιουνίου. Στην Αμμόχωστο, το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου (Παγκόσμια Μέρα Παιδιού), στην Πλατεία Λεύκολλα, στον Πρωταρά από τις 5:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ.

Banner 200x100 Πρωταράς, Φεστιβάλ, Φεστιβάλ Παιδιού

Στην Επαρχία Αμμοχώστου, το Φεστιβάλ Παιδιού διοργανώνεται από εθελοντές της ΕΠΕΠ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου αλλά και με άλλες οργανώσεις, σύνολα, φορείς και εθελοντικές ομάδες από διάφορες κοινότητες της Επαρχίας.

Σκοπός των φεστιβάλ της ΕΠΕΠ είναι η γνωστοποίηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες αλλά και η προώθηση και εφαρμογή του δικαιώματος των παιδιών στη ψυχαγωγία και στη διασκέδαση. Και επειδή όλα τα παιδιά δικαιούνται να απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα, η είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλους και η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Φέτος, η ΕΠΕΠ γιορτάζει 30 χρόνια προσφοράς στον θεσμό των Φεστιβάλ Παιδιού και για τον λόγο αυτό τόσο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων όσο και το καλλιτεχνικό, θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα και θα κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση ΕΔΩ

KIDS FESTIVAL 2019 Πρωταράς, Φεστιβάλ, Φεστιβάλ Παιδιού