ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ο Γολγοθάς μιας γυναίκας με παιδιά που έχουν ιδιαιτερότητες(ΒΙΝΤΕΟ)

2 132 1 Νέα Αμμοχώστου

Μια γυναίκα, τρία παιδιά, ένας καθημερινός άνισος αγώνας όπου η δύναμη της ψυχής μπορεί να ξεπερνά τα όρια της αδικίας, της απόρριψης και μιας διαφορετικής τάξης πραγμάτων! 

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου  «24 ΩΡΕΣ» με θέμα το Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα στο Λιοπέτρι, μια γυναίκα επικοινώνησε με την εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» απευθύνοντας μια πρόσκληση – πρόκληση. Να ανοίξει τις πύλες της καθημερινότητας της για να δει ο κόσμος την δική της ζωή  πίσω από τις κλειστές πόρτες τους σπιτιού της.

3 71 Νέα Αμμοχώστου

Η κυρία Στέλλα είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων τα δύο έχουν ιδιαιτερότητες. Το ένα παιδί έχει νοητική υστέρηση και κρίσεις επιληψίας και το άλλο έχει αυτισμό.

Οι «24 ΩΡΕΣ» αποδέχθηκαν την πρόσκληση και βρέθηκαν στο σπίτι της κ. Στέλλας όπου κυριαρχούν πολλά και ανάμικτα συναισθήματα. Αγάπη, αγώνας, δύναμη, στοργή, δυσκολίες και μέσα σε όλα αυτά ελπίδα. Μια ελπίδα που είναι το φως στο τούνελ μιας πολύ διαφορετικής ζωής, μιας πολύ διαφορετικής καθημερινότητας την οποία ομολογουμένως ελάχιστοι μπορούν να αντέξουν. 

2 132 1 Νέα Αμμοχώστου

Αυτό το Σάββατο, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με την ομάδα της εκπομπής και τον Σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη μπαίνουν στη ζωή τριών αξιοθαύμαστων παιδιών,  του Ρωμαίου, του Παναγιώτη και της αδελφής τους η οποία ωρίμασε βίαια και πολύ πιο γρήγορα από την ηλικία της για να είναι στο πλευρό της μάνας και των αδελφών της.

Η κ. Στέλλα μέσω της εκπομπής «24 ΩΡΕΣ» στέλνει παράλληλα και πρόσκληση προς την κοινωνία να ρίξει τα τείχη, να σπάσει τα ταμπού και να αγκαλιάσει ισότιμα τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα τονίζοντας πως μόνο να κερδίσουν έχουν.  Άλλη μια συγκλονιστική ιστορία στις 24 ΩΡΕΣ με μαθήματα ζωής.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.