Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μιλάει για την πρεμιέρα του “Πρωτοσέλιδου”

Στιγμιότυπο 2018 08 26 19.14.03 FamagustaNews, Πρωτοσέλιδο, τηλεόραση

Το “Πρωτοσέλιδο”, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το ΣΙΓΜΑ, όπου στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μαζί με τις συνεργάτιδές του Γαβριέλλα Ζάρτηλα και Χαρούλα Αλέξη.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, στις 6:45 το πρωί και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Διαβάστε επίσης: Από τις 27 Αυγούστου το Famagusta.News σας ενημερώνει τηλεοπτικά!

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι δύο νεαρές δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πλευρό του, μίλησαν στο ilovestylecom λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία για 5η συνεχόμενη χρονιά. Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

Ανδρέας Δημητρόπουλος: Ικανοποίηση, χαρά, πρόκληση κι αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.

Γαβριέλλα Ζάρτηλα: Δεν έχω καν συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και οδεύουμε για ακόμα μία σεζόν. Κάθε φορά είναι η ίδια ανυπομονησία να ξεκινήσει η “νέα σεζόν”. Το  “Πρωτοσέλιδο” είναι πλέον κάτι σαν το μικρό μας παιδί, το φροντίζουμε και το αγαπάμε έχοντας στην σκέψη μας τους τηλεθεατές και τι είναι αυτό που θα τους ενδιέφερε να παρακολουθήσουν.

Χαρούλα Αλέξη: Πέντε χρόνια “Πρωτοσέλιδο” και η επιτυχία οφείλεται στην αφοσίωση κυρίως του Ανδρέα (Δημητρόπουλου) προς τον Κύπριο τηλεθεατή. Ο τηλεθεατής επιβραβεύει το αυθεντικό!  Αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν που συμμετέχω στο “Πρωτοσέλιδο” και είμαι από τις τυχερές στο επάγγελμα που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με τη συγκεκριμένη ομάδα στην εκπομπή.

Θα υπάρχουν αλλαγές στην θεματολογία; Με ποια θέματα θα καταπιάνεστε;

Α.Δ: Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Γ.Ζ: Η καθημερινή επικαιρότητα, ότι συμβαίνει στην Κύπρο και στον κόσμο είναι ουσιαστικά αυτό που καθορίζει την θεματολογία μας. Φυσικά από την πρωινή μας πλέον συνήθεια δεν θα λείπουν τα ρεπορτάζ, οι συνδέσεις και οι ανταποκρίσεις από τις επαρχίες μας. Κρατάμε μαζί μας και  φέτος σημαντικούς συνεργάτες που και αυτοί δίνουν ένα κομμάτι τους στο “Πρωτοσέλιδο”.

Χ.Α: Συνεχώς θέλουμε να εντάσσουμε νέες ενότητες στην εκπομπή. Ενότητες και θέματα που απασχολούν το κύπριο τηλεθεατή και προσπαθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δώσουμε απαντήσεις σε θέματα εκπαίδευσης, θέματα υγείας, ψυχολογίας. Η ενημέρωση φυσικά και οι εξελίξεις στην επικαιρότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή, θα συνεχίσουμε να  δίνουμε στο κοινό την πρώτη ενημέρωση της ημέρας με την ίδια αφοσίωση.

38488683 1312711148865102 7894856807305183232 n FamagustaNews, Πρωτοσέλιδο, τηλεόραση

Τι να περιμένει από εσάς ο Κύπριος τηλεθεατής στις 27 Αυγούστου;

Α.Δ: Αντικειμενικότητα, αλήθεια, και χαμόγελο.

Γ.Ζ: Να δει και πάλι μετά από ένα μήνα και κάτι τον Ανδρέα Δημητρόπουλο να τους λέει την πρώτη καλημέρα. Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για όλους, εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ξυπνάμε όμορφα, όσο μας το επιτρέπει και η επικαιρότητα.

Χ.Α: Για άλλη μια χρονιά θα επιχειρήσουμε να αφουγκραστούμε τον τηλεθεατή και να του προσφέρουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα. 27 Αυγούστου στις 6,45 θα σας περιμένουμε για την πρώτη “καλημέρα” της τηλεοπτικής σεζόν.  Εμπιστευτείτε μας!

Ποια είναι η μεταξύ σας σχέση;

Α.Δ: Με σκαμπανεβάσματα αλλά με πάρα πολύ αγάπη.

Γ.Ζ: Πλέον σαν οικογένεια. Ότι κι αν γίνει το ξεπερνάμε. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, πλέον έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον και χειριζόμαστε την κάθε κατάσταση αναλόγως. Το μόνο σίγουρο είναι πλέον πως δεν μπορώ να φανταστώ εύκολα την ζωή μου χωρίς συνεργάτες και στηρίγματά μου τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Χαρούλα Αλέξη.

Χ.Α: Αν θα μιλούσαμε για “μυστικό” της επιτυχίας θα έλεγα πως αυτό οφείλεται στην ομαδικότητα. Στην τηλεόραση το Α και το Ω, είναι η ομαδικότητα, ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο, αυτό πετύχαμε. Όλα λειτουργούν αλυσιδωτά, από το τεχνικό προσωπικό μέχρι τον παρουσιαστή. Η ομάδα του “Πρωτοσέλιδου” έχει δέσει, είμαστε πλέον οικογένεια και όπως όλες οι οικογένειες έχουμε και  τις δύσκολες μας στιγμές, κάτι που μας έχει δέσει ακόμη περισσότερο!

Πηγή: iLoveStyle