Τέλος για τη Χατζίδου το Survivor 2

Untitled1 Survivor 2

Επίθεση από Διάσημους και Μαχητές στην Ξένια για την ψήφο στο Δρυμωνάκο

Το ταξίδι του για την Ελένη Χατζίδου ολοκληρώθηκε καθώς η παίκτρια των Διάσημων ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης της «έδειξε» τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

«Θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα! Χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης γιατί η ομάδα έτσι θα είναι χαρούμενη. Ελπίζω ο Γιάννης να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις και να κερδίζει η ομάδα. Μετά από αυτό που πέρασα εδώ δεν θα αγχωθώ ξανά για τίποτα εκεί έξω» είπε η Ελένη Χατζίδου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Αντίθετα το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιάννη Δρυμωνάκο για… χάρη του οποίου, μάλιστα, στο αποψινό συμβούλιο του νησιού έγινε ο κακός χαμός!

Διάσημοι και Μαχητές για πρώτη φορά συνασπίστηκαν και επιτέθηκαν από κοινού είτε έμμεσα είτε άμεσα στην Ξένια των Rec για την ψήφο της στον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Η Ξένια ήταν αρχικά αμετακίνητη στη θέση της και προσπάθησε να εξηγήσει την απόφασή της αλλά χειρότερα τα έκανε παρά… έσωσε την κατάσταση. Στέλιος Κρητικός και Μιχάλης Μουρούτσος την βγάλανε στην σέντρα και αποκαλύφθηκαν… πολλά.

«Δεν χρειάζεται δικηγόρο ο Δρυμωνάκος» είπε μεταξύ άλλων η Ξένια στον Μιχάλη και οι ατάκες διαδεχόντουσαν η μια την άλλη. Η Ξένια τα άκουσε ακόμα και από τους Μαχητές οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ είπαν πως δεν διώχνεις έναν από τους καλύτερους σου παίχτες.

Τελικά, η Ξένια παραδέχθηκε πως ψήφισε τον Γιάννη όχι επειδή τον θεωρούσε χειρότερο ή επειδή… υποφέρει αλλά επειδή δεν ήθελε να ψηφίσει κάποιο κορίτσι. Στο τέλος, μάλιστα, είπε στον Σάκη Τανιμανίδη πως αν μπορούσε να άλλαζε την ψήφο της θα το έκανε!