Adele: Σήμερα θα κυκλοφορήσει το νέο κομμάτι και το αντίστοιχο μουσικό βιντεοκλίπ της

Oι αναρτήσεις της ήδη έχουν βάλει φωτιά στα social media.

adele ADELE, ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ

Ποζάροντας με μια κατακόκκινη τουαλέτα και κρατώντας ένα μήλο στο χέρι, η πασίγνωστη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, ανακοίνωσε, πριν λίγες ώρες, πως σήμερα θα κυκλοφορήσει το νέο κομμάτι και το αντίστοιχο μουσικό βιντεοκλίπ και οι αναρτήσεις της ήδη έχουν βάλει φωτιά στα social media.

«Oh My God Video – 12 Ιανουαρίου» έγραψε απλά στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησής της και αυτό ήταν αρκετό για να συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια likes σε λίγες ώρες.

Παράλληλα μοιράστηκε και ένα βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων που δείχνει ένα μικρό απόσπασμα από το μουσικό βιντεοκλίπ και προκάλεσε χαμό.

Το μουσικό βιντεοκλίπ θα κυκλοφορήσει επίσημα σήμερα 12/1 το απόγευμα και όπως θα δείτε δείχνει να είναι πολύ πιο… χορευτικό, σε σύγκριση με τα βιντεοκλίπ που συνήθως γυρίζει η σταρ του πενταγράμμου για τις μπαλάντες που τραγουδά.

Οι αμέτρητοι φαν της έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ, ειδικά όταν εντόπισαν πως σε ένα πλάνο φαίνεται μια φλεγόμενη καρέκλα και  είναι βέβαιοι πως σε αυτό το βίντεο θα δουν την Adele να χορεύει. Ήδη δε λένε πως αυτό το κομμάτι είναι βέβαιο πως θα κερδίσει βραβεία ως το τραγούδι της χρονιάς και ανυπομονούν για το βίντεο.

https://twitter.com/_chriskra_/status/1480965329593507840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480965329593507840%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmag.sigmalive.com%2Farticle%2F33733%2Fh-adele-kykloforei-simera-neo-vinteoklip-kai-oi-fan-tis-ehoyn-pathei-ntelirio

protothema.gr