Adrien Brody: Πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Johnnie Walker

O Adrien Brody μιλάει για τους λόγους που τον ώθησαν να συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της JW

2669914 Adrien brody, Johnnie Walker, Διαφήμιση

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Adrien Brody μιλάει για την εμπειρία του, ως ο νέος πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Johnnie Walker και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο, το νούμερο 1 σε πωλήσεις Σκωτσέζικο ουίσκι, τον έχει εμπνεύσει.

Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να αναφερθούμε στη νέα σας ταινία ”The French Dispatch”. Είναι καταπληκτική. Μιλήστε μας γι’ αυτή την εμπειρία.

Ευχαριστώ. Η ταινία είναι διασκεδαστική και μοναδική. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που συνεργαζόμουν με τον Wes Anderson. Λατρεύω τη Γαλλία, γι’ αυτό και απόλαυσα τόσο τα γυρίσματα που έγιναν εκεί όσο και την πρεμιέρα στις Κάννες.

Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για όλους μας. Πώς άλλαξε η διαδικασία της δουλειάς σας κατά τη διάρκειά τους;

Ο χρόνος έχει γίνει ακόμα πιο πολύτιμος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να εργάζομαι δημιουργικά κι έτσι τώρα όταν πηγαίνω στη δουλειά αισθάνομαι ακόμα πιο ευγνώμων που μπορώ να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ.

Αλήθεια, ποιοι λόγοι σας ώθησαν να συμμετέχετε στη νέα διαφημιστική καμπάνια της JW;

Εκτιμώ το Johnny Walker ως προϊόν και ως μάρκα. Θεωρώ την προσέγγισή του πηγή έμπνευσης: πρέπει να επιμείνουμε και να προχωρήσουμε μπροστά, δεν πρέπει να χάσουμε επαφή ο ένας με τον άλλο, πρέπει να επιδιώκουμε αυτό που αγαπάμε –να ”συνεχίσουμε να προχωράμε”- ”keep walking”.

Τι ποτά προτιμάτε; Μόνο ουίσκι;

Μου αρέσει το ποιοτικό ουίσκι, όπως το Johnny Walker Black, αλλά το μπαρ μου είναι γενικά καλά εφοδιασμένο.

Είπατε ότι η επιτυχία και η πρόοδος έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Ποιος σε έχει εμπνεύσει πιο πολύ;

Πιο πολύ με εμπνέουν οι γονείς μου, που εργάστηκαν τόσο άοκνα και με ενθάρρυναν να είμαι πάντα πιστός στον εαυτό μου και να κάνω μεγάλα όνειρα.

Πώς περάσατε το lockdown;

Πέρασα χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και είχα την τύχη να εργαστώ πάνω σε αρκετά υπέροχα πράγματα. Πέρασα έξι μήνες στον Καναδά όπου γυρίσαμε μια γοτθική σειρά τρόμου για την Epix με τίτλο ”Chapelwaite”, βασισμένη στο διήγημα του Stephen King, ”Jerusalem’s Lot”. Τελείωσα το μοντάζ και τη σύνθεση της μουσικής για την ταινία με τίτλο ‘Clean’ στην οποία ήμουν ένας από τους σεναριογράφους. Ακόμα, μιλούσα στο τηλέφωνο και ζωγράφιζα.

Σας έχουν λείψει τα ταξίδια;

Έχω συνηθίσει να ταξιδεύω πολύ τα τελευταία χρόνια και έτσι μου έλειψε πολύ η αίσθηση του πόσο εύκολη ήτανε κάποτε η πρόσβαση σε όλα τα μέρη της γης. Κατά κάποιο τρόπο αυτή η αλλαγή με έκανε να θέλω να ταξιδέψω ξανά και να συνδεθώ με τους φίλους μου στο εξωτερικό και αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσω ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Στο βίντεο των Walkers, έπρεπε να πείτε ‘Στην υγειά σας’ σε πάρα πολλές γλώσσες. Ποια γλώσσα σας δυσκόλεψε πιο πολύ;

Μου άρεσε η πρόκληση του να κάνω πρόποση σε τόσες πολλές γλώσσες!

Τι νέα πράγματα που σας ενθουσιάζουν έχετε ανακαλύψει τελευταίως;

Αυτός ο χρόνος έχει αναζωπυρώσει την αγάπη μου για τη μουσική και τη δημιουργίας της μουσικής. Αυτό είναι και ένα από τα πράγματα που με ενθουσίασαν σε σχέση με αυτή την καμπάνια. Χάρηκα που μπόρεσα να συμβάλω με τη μουσική μου και να σπρώξω τον εαυτό μου ώστε να τραγουδήσω τη μελωδία στη διαφήμιση.

Η ιδέα πίσω από την καμπάνια Keep Walking είναι ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια για το καλό του συνόλου και να υλοποιήσουμε το στόχο μας με τρόπο τολμηρό, ξεχωριστό, καινοτόμο, προκλητικό και ευφάνταστο. Πως την αντιλαμβάνεστε όσον αφορά τη δική σας στάση απέναντι στη ζωή;

Πιστεύω ότι το πνεύμα της καμπάνιας αντικατοπτρίζει τον τρόπο που δουλεύω δημιουργικά, τον τρόπο που προκαλώ τον εαυτό μου και προσπαθώ να ξεπερνώ τα όρια μου.

Είστε είδωλο της μόδας. Αλήθεια, ποια είναι η φιλοσοφία σας γύρω από το στιλ;

Το στιλ μας είναι η προσωπική αντανάκλαση του ποιοι είμαστε. Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να υπαγορεύεται από οποιεσδήποτε τάσεις. Είναι κάτι προσωπικό δικό μας.

Το Johnnie Walker είναι το υπ’ αριθμό ένα σκωτσέζικο ουίσκι παγκοσμίως (IWSR 2019), καθιστώντας την επωνυμία Johnnie Walker την πιο δημοφιλή μάρκα Σκωτσέζικου Ουίσκι στον κόσμο. Ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

kathimerini.com.cy