Angelina Jolie: Kατηγορείται ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά της για δημοσιότητα

Tο στενό περιβάλλον του Brad Pitt υποστηρίζει ότι η ηθοποιός εκμεταλλεύεται τα παιδιά της για χάρη της δημόσιας εικόνας της

SPL5270361 002 1 Angelina Jolie, BRAND PITT, ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Angelina Jolie επέστρεψε δυναμικά στο σινεμά. Εδώ και εβδομάδες βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω της νέας ταινίας της Marvel, The Eternals, στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με τα παιδιά της.

Το τελευταίο δεν αρέσει στο περιβάλλον του Brad Pitt – πιθανότατα, ούτε στον ίδιο. Μάλιστα, το Page Six αναφέρει ότι οι φίλοι του την κατηγορούν πως τα εκμεταλλεύεται για να παραμείνει στο προσκήνιο.

«Η Angelina χρησιμοποιεί τα παιδιά», δήλωσε κάποιος. «Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αυτή η έκθεση θα τους κάνει καλό. Ο Brad δεν κάνει ποτέ δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά – και σπάνια μιλάει για εκείνα».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην υπάρχει απάντηση από την πλευρά της ηθοποιού.

«Τα παιδιά σκέφτονται ανεξάρτητα – αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς τον χαρακτήρα του Brad και της Angelina. Δεν κάνουν πράγματα που δε θέλουν».

Η Jolie φαίνεται ότι είναι πια έτοιμη να μιλήσει για πιο προσωπικά ζητήματα. Σε συνέντευξη δήλωσε ότι «δεν είμαι τέλειος γονιός, σε καμία περίπτωση».

«Κάθε μέρα αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο τι δεν κάνω σωστά. Και είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, επειδή συχνά αναρωτιέμαι αν έκανα το σωστό, αν είπα το σωστό».

Βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Pitt εδώ και μία, περίπου, πενταετία. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ανακοίνωναν το διαζύγιό τους, πίσω στο 2016 – ήταν μόλις δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως ο δεσμός τους ξεκίνησε 10 χρόνια πριν τον γάμο. Αυτός ο γάμος, μάλιστα, ήταν και ο λόγος που η Angelina αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο και να στρέψει την προσοχή της στη στήριξη των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας στις ΗΠΑ.

jenny.gr