Άννα Βίσση: Το μήνυμα για τα 50 χρόνια καριέρας της

Η Άννα Βίσση γιορτάζει μισό αιώνα καριέρας

2 9

Η Άννα Βίσση γιορτάζει μισό αιώνα καριέρας.

Η διάσημη τραγουδίστρια με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους φαν της το μεγάλο επίτευγμα της καριέρας της. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσους ήταν μαζί της σε αυτήν την πορεία και τη στηρίξανε.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Αγαπημένοι μου, αφήνω εδώ το logo των 50 χρόνων καριέρας που φέτος κλείνω και γιορτάζω με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση… Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου άλλοι από την αρχή άλλοι πιο μετά άλλοι πολύ πιο μετά αλλά Όλοι μέχρι και σήμερα! Εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί για αρκετό χρόνο ακόμα μιας και η Μουσική ήταν και θα είναι για μένα λόγος Ύπαρξης!».

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα και ενόψει Eurovision, η ΕΡΤ προχώρησε στη ψηφιοποίηση του βίντεο από τη συμμετοχή της Άννας Βίσση και του συγκροτήματος «Επίκουροι».

Το 1980, η Άννα Βίσση και το συγκρότημα «Επίκουροι» ανέβηκαν στη σκηνή της διοργάνωσης κι ερμήνευσαν το τραγούδι «Autostop».
Η ΕΡΤ, προκειμένου να ταιριάζει στη σύγχρονη εποχή, προέβη στη ψηφιοποίηση του βίντεο από την ελληνική συμμετοχή εκείνη τη χρονιά. Η εκπομπή «Στούντιο 4» έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Εκείνη τη χρονιά, η Ελλάδα είχε καταφέρει να κατακτήσει την 13η θέση. Όπως φαίνεται στο βίντεο, πίσω από το συγκρότημα, προβάλλονται πλάνα με μερικά από τα διασημότερα σημεία και αξιοθέατα της Αθήνας.

Πηγή: protothema.gr