Aποκλειστικό: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έγινε… άσκηση σε κυπριακό σχολείο(ΦΩΤΟ)

trgegphegph ΑΣΚΗΣΗ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΑΘΗΜΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Την απολαμβάνουμε μέσα από την τηλεόραση και χρόνια τώρα αποτελεί την απογευματινή μας συνήθεια.

Σίγουρα την έχουμε δει στα περίπτερα σε περιοδικά, σε sites και την έχουμε ακούσει στο ραδιόφωνο, αφού είναι η πιο αγαπητή παρουσιάστρια στην κυπριακή τηλεόραση. Όχι μόνο σαν τηλεπερσόνα αλλά κυρίως ως άνθρωπος και ως μια… γυναίκα της διπλανής πόρτας που η κάθε τηλεθεάτρια μπορεί να ταυτιστεί μαζί της.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, που σε λίγες ώρες ξαναπαίρνει τα ηνία της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου.

χρστινα

Η Χριστιάνα λοιπόν, συγχρόνως με την έντονη παρουσία της στα media, εισβάλλει άθελά της και εν αγνοία της στην κυπριακή εκπαίδευση και σαν… άσκηση σε σχολείο.

Μια άσκηση που σκοπό έχει να μυήσει καλύτερα τους μαθητές στη γαλλική γλώσσα παρουσιάζοντας και μιλώντας για μια σταρ. Και τί καλύτερο σκέφτηκε το εν λόγω σχολείο από ένα οικείο και αγαπητό άτομο στον κόσμο και ειδικά στις μικρές ηλικίες, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Γιατί ποια Ζολί και ποια Βανδή όταν έχεις δίπλα σου ένα ντόπιο αστέρι!

Η άσκηση έδωσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και χαρά στα παιδιά να ασχοληθούν και να αναλύσουν τα στοιχεία της παρουσιάστριας, σε λίγες γραμμές στη γαλλική.

Η Χριστιάνα λοιπόν τώρα και στα σχολεία και ελπίζουμε να βοηθήσει ώστε όλα τα παιδιά να γράφουν άριστα.

Δείτε την εν λόγω άσκηση…

Και όπως θα λέγαμε στα γαλλικά…. Avec amour, Christiana

χριστινα

 

Πηγή