‘Αρης Σερβετάλης: «Έπιασα πάτο και με βοήθησε ο Θεός για να σωθώ»

4508 servetalis1000 450 ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ

Η ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά Είσαι το Ταίρι Μου” είναι σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων, που πραγματικά αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγες.

Οι ρόλοι αλλά και οι ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν ήταν όλοι ένας κι ένας, ενώ ο πίο χαρακτηηριστικός δεν είναι άλλος από εκείνον του “Λάζαρου”, που τον υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Αρης Σερβετάλης.

Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός, πέρασε δύσκολες στιγμές μετά το πετυχημένο σήριαλ. Αν και η καριέρα του τότε πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, με τις προτάσεις για δουλειά να πέφτουν βροχή, ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και για ένα μεγάλο διάστημα είχε “εξαφανιστεί” από τον κόσμο του θεάματος χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρισκόταν ή τι έκανε.

Ο αγαπημένος σε όλους “Λάζαρος” λοιπόν , σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως εκείνο το διάστημα έπιασε πάτο, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.

«Πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και δηλώνει πως μικρός δεν πίστευε γιατί ήταν «μηδενιστής».

«Προέκυψε στην πορεία, έπειτα από μια σειρά καταστάσεων που έζησα και είδα τα πράγματα αλλιώς. Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής».

 

Διαβάστε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από τις αποκαλύψεις του γνωστού ηθοποιού στο περιοδικό:
 

Πότε έγινε η στροφή στον Θεό;

«Μετά το «Είσαι το ταίρι μου». Δεν είχε σχέση με το σήριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο».

Τι έγινε; Ποιος ήταν τότε ο δικός σου πάτος;

«Αυτά είναι αποκαλυπτικά. Δεν εξηγούνται».

Δηλαδή;

«Όπως σου είπα έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου».

Είχες τα πάντα: φήμη, λεφτά, προτάσεις για δουλειά…

«Δεν το είδα έτσι. Εγώ ένιωσα ότι έπειτα από αυτή την επιτυχία είχα μηδενίσει. Ήταν άλλες οι ανάγκες μου. Είχε πολύ μεγάλη πυκνότητα αυτό το γεγονός. Ήταν όλο too much. Ήμουν και εγώ σε μία περίεργη κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν καλό να κρατήσω τις αποστάσεις, όπως σου είπα ξανά. Προτεραιότητά μου ήταν εκείνη την περίοδο να σώσω τον εαυτό μου».

Ψυχανάλυση έχεις κάνει;

«Έχω και πνευματικό και τον βλέπω συχνά. Και αυτό με καλύπτει απόλυτα».

 

Πηγή