Bachelor 2: Σάλος στο παιχνίδι – Κυκλοφόρησε ακατάλληλο βίντεο παίκτριας;

0d0222f4f86d4e70875cd2bd7930bfd3 Bachelor 2

Μετά την Αθηνά, η οποία έχει… «φέτα – πρόβλημα» και πληροφορίες τη θέλουν να είναι αρραβωνιασμένη, παρά το γεγονός ότι διεκδικεί τον Bachelor, Αλέξη Παππά, μια νέα είδηση «βόμβα» ήρθε να ταράξει τα νερά του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Athensmagazine.gr, πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες θέλουν ακατάλληλο βίντεο παίκτριας να κυκλοφορεί με μεγάλη ταχύτητα στα Social Media.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αρκετά σκληρό βίντεο που παρουσιάζει την εν λόγω παίκτρια σε ιδιαίτερες στιγμές με άνδρα, ο οποίος βιντεοσκοπεί την ερωτική πράξη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια να γνωρίζει πως οι προσωπικές της στιγμές καταγράφονται, ούτε αν έχει ενημερωθεί από την παραγωγή για το βίντεο που κυκλοφορεί.

Πάντως, ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό, σε κανένα από τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν παρουσιάζεται η κοπέλα εκτός βίλας. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και μία από τις πιο έvτονες παρουσίες του σπιτιού.

Η προσωπικότητά της έχει καταφέρει να τραβήξει από την πρώτη στιγμή, τόσο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όσο και του Αλέξη Παππά και των συμπαικτριών της.

Πηγή: in.gr