Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η γυμνή της φωτογράφιση που έγινε…ανέκδοτο(ΒΙΝΤΕΟ)

aristotelia ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με αφορμή συζήτηση για τις γυμνές φωτογραφήσεις για φιλανθρωπικό ή μη σκοπό σχολίασαν αν θα έκαναν ποτέ οι ίδιοι και αν ναι αν θα ήθελαν κάποιο αντάλλαγμα

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου αποκάλυψε ότι έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό και δήλωσε

Γυμνή, πολύ προσεγμένα, υπάρχει αισθητική και δεν υπάρχει τίποτα πρόστυχο ούτε καν σέξυ. Υπάρχει σωστός, χαμηλός φωτισμός. Δεν μένεις γυμνός από τον ένα χώρο στον άλλο. Ήμουν προβληματισμένη και εγώ αν θα το έκανα.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απάντησε σε σχετική ερώτηση και εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση αν και στο παρελθόν έχει κάνει απόπειρα

Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω, δε μπορώ να φωτογραφηθεί γυμνή, όχι γιατί το κρίνω απλά δεν μου βγαίνει καθόλου.  Είχα συμμετάσχει στην καμπάνια για το AIDS και η φωτογράφιση είχε γίνει… ανέκδοτο γιατί έδειχνα λίγο ώμο μόνο. Μου έλεγαν λίγο πιο κάτω το σακάκι και δεν μπορούσα.

Όσο για τους υπόλοιπους δημοσιογράφους της εκπομπής ο Τάσος Ευαγγέλου είπε ότι θα έκανε γυμνή φωτογράφηση, η Βαρβάρα Ζαχαρίου θα έμενε όπως την γέννησε η μανούλα της αλλά με μια μεγάλη αμοιβή και ο Χάρης Παπαθεοχάρους μόνο αν είχε καλό photoshop.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή:

 

 

Πηγή