Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μεγάλη επιστροφή σε βραδινό show στον Alpha Κύπρου

capture 46 Alpha Κύπρου, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επέστρεψε εδώ και λίγες μέρες στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή της “Με αγάπη Χριστιάνα”, έπειτα από την σχεδόν 40ήμερη απουσία της λόγω εγκυμοσύνης και γέννησης της κόρης της, Μελίνα.

Η Χριστιάνα κυριαρχεί στην απογευματινή ζώνη της κυπριακής τηλεόρασης, σαρώνοντας τα νούμερα τηλεθέασης.

Αλλά δεν μένει μόνο εκεί…

Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει έστω και για λίγο σε κάτι που της πάει πολύ και που την έχει αγαπήσει το κοινό όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας.

χριστιανα

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους…. φορά τα καλά της και ετοιμάζεται για ένα ξεχωριστό βραδινό show στον Alpha Κύπρου. Μαζί της, από ότι φαίνεται πρόκειται να γιορτάσουμε και τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων (έπειτα από την περσυνή της επιτυχία με τον Λούη Πατσαλίδη, όπου το μεγαλύτερο μερίδιο του πληθυσμού άλλαξε με τον Alpha χρονιά).

Το επιτελείο του καναλιού και η παρουσιάστρια ετοιμάζουν μια λαμπερή εκπομπή με πολλές εκπλήξεις, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολύ διασκέδαση για ένα πρωτοχρονιάτικο show που θα κλέψει την παράσταση και θα μας κάνει να αφήσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο το 2017 και να υποδεχτούμε δυναμικά το 2018.

Η επιστροφή της… βραδινής Χριστιάνας των shows είναι προ των πυλών.

 

 

Πηγή