Χριστιάνα Αρτεμίου: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας μου

det artemiou cover ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η γνωστή ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου, κατά τη διάρκεια της πρωινής της εκπομπής στο ραδιόφωνο με τον Τάσο Τρύφωνος.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ανοικτά για πρώτη φορά για όσα βίωσε σε ηλικία 20 ετών, όταν βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καρίερας της, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η 20χρονη τότε ηθοποιός, συμμετείχε σε μία παράσταση η οποία ανέβαινε στην Πάφο. Η ίδια επειδή δεν είχε αμάξι για να μεταβεί μέχρι εκεί, έκανε την διαδρομή Λευκωσία – Πάφος με τον σκηνοθέτη της παράστασης, που ήταν σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από εκείνη, τον οποίο ωστόσο, δεν κατονομάζει.

Η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σε λεκτικό τουλάχιστον επίπεδο, όταν το συγκεκριμένο άτομο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατά τη διάρκεια της παράστασης, όταν η ίδια δεν βρισκόταν στη σκηνή, αλλά πίσω στα καμαρίνια, ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι να την χαϊδέυει κάτω από την φούστα της.

“Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να τρυπώνει μέσα στη φούστα μου και κάτι “ενεκούτρεφκε”. Ταράχτηκα, αλλά σαν άβγαλτο εικοσάχρονο μωρό, κοκκάλωσα, δέθηκε η γλώσσα μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Καλέ κοκκάλωσα από το φόβο μου”.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, μετά το περιστατικό ζήτησε από έναν άλλο ηθοποιό που συμμετείχε στην παράσταση να την γυρίσει στο σπίτι, ενώ κάθε φορά που τον συναντά από τότε νιώθει ένα κόμπο στο στομάχι.

Μάλιστα, αρκετά χρόνια μετά δεν δίστασε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, ενώ σε μία συνεργασία που είχαν θέλοντας να την “προλάβει” πριν αποκαλύψει η ίδια κάτι για το περιστατικό στους υπόλοιπους συνεργάτες τους, προσπάθησε ο ίδιος να το αναφέρει κάπως … παραποιημένο βέβαια, λέγοντας:

“Αυτή την μικρή την ήθελα αρεσκε μου, αλλά δεν μου “καίλισε”.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Πηγή