Χριστίνα Παυλίδου: “Έγιναν θαύματα μπροστά στα μάτια μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

capture 24 CUP OF JOY, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

H Xριστίνα Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζώρτζιας Παναγή “Cup of Joy” και μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε τον ρόλο που την δυσκόλεψε πιο πολύ στη ζωή της όταν ήταν έγκυος.

Ήταν στο Μίλα μου, που υποδυόμουν μια ηρωίδα που έπασχε από λευχαιμία. Πέρασα πολλά στάδια που ‘ημουν μεσα στο νοσοκομείο, να φαίνομαι χλωμή με μακιγιάζ να περνώ ψυχοφθόρα και το πιο δύσκολο είναι ότι σκεφτόμουν ότι το πέρναγε όλο αυτό. Με έριξε ψυχολογικά και είχα μια μικρή κατάθλιψη στις αρχές

Η Χριστίνα Παυλίδου μίλησε και για την σύγκριση με τη μητέρα της Άλκιστις Παυλίδου και πώς την αντιμετώπισε.

Δεν με φόβιζε η σύγκριση με τη μητέρα μου αλλά να αποδείξω ότι αξίζω. Πολλές φορές ειπώθηκαν ότι μας έδιναν ευκαιρίες εμένα και της αδερφής μου λόγω της μητέρας μου ή μετέπειτα λόγω του άντρα μου. Θεωρώ ότι ξεπεράστηκε όλο αυτό και αποδείξαμε τί είναι ο καθένας σε βάθος χρόνου.

π

Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε τη σχέση της με το θεό και τα βιώματα της

Δεν είχα πνευματικό, ούτε πήγαινα στην εκκλησία. Μετά τα 24 ένιωθα μια καμπή στη ζωή μου και ένιωσα ότι κάτι να μου λείπει, ένα κενό. Το κενό συμπληρώθηκλε έτσι. Αναζητήσα έναν πνευματικό  μαζί με τον άντρα μου. Ο πνευματικός μας, μας άλλαξε τη ζωή. Έγιναν θαύματα μπροστά στα μάτια μας. Πείστηκα ότι ήταν πέρα απο το εδώ και για 20 χρόνια είμασταν κοντά του. Παροτρύνω και τα παιδιά μου να είναι κοντά στο Θεό.

Η εκ των κορυφαίων ηθοποιών του νησιού μας έδωσε πληροφορίες και για την κινηματογραφική επιστροφή των “Βουράτε Γειτόνοι”

Ακόμα γράφεται το σενάριο, δεν είναι απλό. Είναι ταινία, όχι ένα επεισόδιο. Πρέπει να είναι προσεγμένη δουλειά, τα locations επίσης και μπορούν να γίνουν γυρίσματα στο εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι όλο το καστ του Βουράτε Γειτόνοι και θα θυμίζει λίγο Indiana Jones

 

Πηγή