Desperate Housewives: Επιστρέφει στην τηλεόραση η iconic σειρά;

Τί λέει η Eva Langoria

desperate housewives Desperate Housewives, Eva langoria, σειρα

Με οκτώ σεζόν και 180 επεισόδια που προβλήθηκαν από το 2004 έως το 2012, η σειρά «DesperateHousewives» αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα sitcom των προηγούμενων ετών. Συνεπώς δεν είναι παράξενο που πολλοί από τους φαν επιθυμούν διακαώς να πραγματοποιηθεί ένα revival, στον δρόμο που χάραξε το «Sex and the City» και η σειρά «Friends».

Ανάμεσα σε αυτούς που δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στους ρόλους τους, μεταξύ άλλων, είναι η EvaLongoria, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Radio Times, μοιράστηκε με το κοινό την επιθυμία της. «Εννοώ, τελειώσαμε τη σειρά με την Gabby να ξεκινάει τη δική της επιχείρηση. Έτσι, θα ήθελα να το πιάσω από εκεί και να δω πώς μεγάλωσε αυτή η επιχείρηση. Είναι σαν την Kris Jenner; Απλά υπέροχη, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και διαχειρίζοντας όλες τις επιχειρήσεις της;», δήλωσε η ηθοποιός που θα ήθελε να δει πού κατέληξαν τα τηλεοπτικά της παιδιά.

https://www.instagram.com/p/7JACvtAaw2/

Προς το παρόν δεν έχει αναφέρει κάτι ο δημιουργός, Marc Cherry, όμως όπως υπογράμμισε η Longoria, η ίδια θα είναι η πρώτη που θα κλείσει. Και αντί ενός νέου κύκλου, η ίδια θα πρότεινε και την επιλογή μιας ταινίας. «Πραγματοποιήσαμε τόσα πολλά επεισόδια τον χρόνο που ο Marc Cherry ένιωσε πως εξάντλησε κάθε ιστορία», είπε χαρακτηριστικά, όμως η ίδια εντοπίζει πως υπάρχουν ακόμα επιλογές για ιστορίες, κάτι που έχει συζητήσει με τον δημιουργό αρκετές φόρες.

madamefigaro.gr