Δούκισσα Νομικού: “Δύσκολο πράγμα να είσαι σύζυγος τελικά”

capture 5 ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΣΥΖΥΓΟΣ, Χριστούγεννα

Πάνε σχεδόν 7 μήνες που η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης  πέρασαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ζουν πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Σε μερικούς μήνες μάλιστα, η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με την έλευση του πρώτου ττους παιδιού.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια, ωστόσο, μπορεί φέτος να μην έχει κάποια συνεργασία στην τηλεόραση, ωστόσο η ίδια δείχνει αρκετά απασχολμένη τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπιτικό της όσο και με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η γλυκιά Δούκισσα μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα, Dutchesss Daily εξομολογείται:

“Είναι υπέροχο να βρίσκεις το άλλο σου μισό και να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα. Οκ, ναι. Δεν είναι εύκολο. Πλέον δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για εκείνον. Θα πας στη δουλειά, θα ψωνίσεις, θα μαγειρέψεις, θα τακτοποιήσεις το σπίτι, θα φροντίσεις τον άντρα σου, θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Και, αν έχεις και παιδιά, θα τρέξεις και γι’ αυτά. Πάντα με το χαμόγελο όμως. Γιατί όλα αυτά σε γεμίζουν. Σε κάνουν ευτυχισμένη.

Δεν είναι εύκολο να τα προλάβεις όλα, αλλά έλα τώρα… Γυναίκες είμαστε! Τίποτα μα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς. Έτσι δεν είναι; :-)”

Πέρα από αυτά όμως, η ίδια φαίνεται να έχει μπει για τα καλά και στο κλίμα των γιορτών, και χθες το βράδυ θέλησε να μας δείξει πως ανυπομονεί…. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία δίνει ένα φιλί σε έναν χιονάνθρωπο και έγραψε: «Κάνω σαν παιδί, το ξέρω. 20 και σήμερα».

Τώρα τι την κάνει να ανυπομονεί, δεν ξέρουμε ακόμα, θα μάθουμε όμως σίγουρα σε 20 μέρες!

 

Πηγή