Δούκισσα Νομικού και Ελένη Μενεγάκη βγήκαν στις παραλίες

untitled 24 ΒΟΥΤΙΕΣ, ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΠΑΡΑΛΙΑ

Πέρα από το γεγονός πως είναι και οι δύο παρουσιάστριες και αναμφισβήτητα δύο από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, η Ελένη Μενεγάκη και η Δούκισσα Νομικού έχουν κι άλλα κοινά, όπως φαίνεται.

Είναι και οι δύο λάτρεις του καλοκαιριού και της θάλασσας και δεν χάνουν ευκαιρία να την απολαμβάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τι κι αν είναι σχεδόν Νοέμβριος, τόσο η Ελένη όσο και η Δούκισσα βγήκαν χθες για μία  βόλτα στην παραλία, με την ωραία Ελένη μάλιστα, να είναι δείχνει πιο τολμηρή και να κάνει και τις βουτιές της.

Η Ελένη Μενεγάκη με την χθεσινή της τελευταία απόδραση στην θάλασσα ολοκλήρωσε για φέτος τις βουτιές της, και η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται μέσα στην παραλία με το καπέλο της, τα γυαλιά της και ένα σωσίβιο. Την φωτογραφία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μια τελευταία βουτιά #sea #sun #greece»

Την ίδια ώρα, στην παραλία βρισκόταν και η Δούκισσα Νομικού η οποία  διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Το μοντέλο – παρουσιάστρια βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μοιράστηκε μια πολύ όμορφη φωτογραφία, με την ίδια να ποζάρει με φόντο τη θάλσασσα. 

Την φωτογραφία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Άφιλτρο καλοκαιράκι! Οκτώβριος 2017, Ελλάδα».

 

Πηγή: AlphaNews.live