“Drag kid” μοντέλο πρώτη φορά στην πασαρέλα-Προκαλεί, διχάζει και ενθουσιάζει…

Ο Ντέσμοντ Νάπολες σπάει τα στεγανά της μόδας και ως drag kid, κάνει την πρώτη του πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και τραβά τα φώτα και κλέβει όλες τις… εντυπώσεις.

Τα σχόλια ποικίλα. Ποιος είναι όμως ο εμβληματικός Ντέσμοντ Νάπολες;

Ο Ντέσμοντ είναι μόλις δέκα χρόνων, είναι πιο πολύ είναι γνωστός ως «Desmond is Amazing» και δηλώνει «drag kid». Το ανατρεπτικό μοντέλο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Pride της Νέας Υόρκης το 2015 και έκτοτε είναι ένας εκ των ανθρώπων που ασχολείται σοβαρά με τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

Ο Ντέσμοντ αγαπά το drag και δεν φοβάται να το δείξει, ενώ όπως έχει δηλώσει έκανε coming out από τη γέννησή του. Η πρώτη φορά που κατάλαβε ότι το μικρό αγόρι θέλει να είναι drag και να ντύνεται με φορέματα ήταν σε ηλικία 6 ετών όταν φόρεσε το κοστούμι της Έλσα από την ταινία «Frozen» για το Halloween.

Στο Μπρούκλιν το 2015 έγινε για πρώτη φορά δημόσιο πρόσωπο καθώς χόρεψε με τουτού στα χρώματα του ουράνιου τόξου, στο Gay Parade της πόλης, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

 

Έκτοτε συμμετέχει στο Pride της πόλης του, ενώ το 2017 παρουσίασε μαζί με τον RuPaul το DragCon, το μεγαλύτερο συνέδριο για drag queens. Έχει ιδρύσει το πρώτο σπίτι για άτομα της drag κοινότητας κάτω των 20 ετών, το οποίο ονομάζεται «Haus of Amazing» και αναμένεται να ανοίξει σύντομα.

Το φαινόμενο Ντέσμοντ ήρθε για να μείνει και να πολεμήσει υπέρ της διαφορετικότητας ακόμα και από μικρή ηλικία.

Ο ίδιος ανέβηκε και στην πασαρέλα την Κυριακή το βράδυ, παρουσιάζοντας την κολεξιόν των Gypsy Sport για το φθινόπωρο 2018, τραβώντας όλα τα βλέμματα και κάνοντας το όνομα του γνωστό σε όλη την υφήλιο. Ο συγκεκριμένος οίκος μόδας, που σπάει φραγμούς και σύνορα, εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί στις επιδείξεις των κολεξιόν του μη συμβατικά μοντέλα: εγκύους, ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των διεμφυλικών και σταρ reality shows.

Ο Ντέσμοντ βάδισε στην πασαρέλα, φορώντας ένα μπλέιζερ πολύ μεγαλύτερου μεγέθους, με κολάρο ελισαβετιανής εποχής, μεγάλα νύχια με πουά, και τα μαλλιά με μπριγιαντίνη στο πλάι. Ο ίδιος δήλωσε:

«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, Νιώθω απίστευτα!!! Είμαι τόσο υπόχρεος για τις ευκαιρίες, σήμερα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη.»

 

Ο “Ντέσμοντ ο Εκπληκτικός”, όπως αυτοσυστήνεται στα social media γεννήθηκε για να ανατρέψει τα στερεότυπα στον κόσμο που ζει…

Ο κόσμος της Αμερικής τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες με τις κατακραυγές του κόσμου όμως να πληθαίνουν σε κάθε προκλητικό του βήμα. Γιατί ο Ντέσμοντ όσο απωθεί άλλο τόσο ενώνει τον κόσμο…

 

 

Πηγή

Tags: DRAG KID

Ροη Ειδησεων

Ανοιχτή επίθεση Πιττάτζιη σε Καρούσο: “Θάψατε το όνειρο του ενός Δήμου για τα συμφέροντά της Αγίας Νάπας”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζιης εναντίον του υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου…

1 Μαΐου, 2024

Κώστας Κουμής: “Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού”

Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Yφυπουργός…

1 Μαΐου, 2024

7.280 υποψήφιοι διεκδικούν 3.227 θέσεις στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Συνολικά,…

1 Μαΐου, 2024

Εκλογές 2024: Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία «Τί Ψηφίζω»

Σε λειτουργία τέθηκε για πρώτη φορά σήμερα η ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών «Τί Ψηφίζω».…

1 Μαΐου, 2024

Η ομοσπονδία και όχι η «επιτροπή» θα λύσει το περιουσιακό πρόβλημα, λέει ο Έρχιουρμαν

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ), Τουφάν ΄Ερχιουρμαν, υποστήριξε ότι η «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»…

1 Μαΐου, 2024

Αδίκημα η παράνομη υλοτομία δέντρων, υπενθυμίζει ενόψει Πάσχα το Τμήμα Δασών

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, μαζί με τις ευχές για…

1 Μαΐου, 2024