Είναι γεγονός: Συμμετοχή από το Λιοπέτρι στον τελικό της Eurovision (BINTEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίστε τη Λιοπετρίτισσα Nicola Lambrianos η οποία συμμετέχει στον μεγάλο τελικό της Eurovision

8 Eurovision, eurovision 2023, exclusive

Η Nicola Lambrianos, υπάλληλος σε υπεραγορά “Waitrose” στο Έσσεξ, και με καταγωγή από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου συμμετέχει στον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί απόψε με τη Λιθουανία.

7 Eurovision, eurovision 2023, exclusive

H Nicola, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία από γονείς Κύπριους και με παππού τον Νικόλα Λαμπριανό ο οποίος κατάγεταια από το Λιοπέτρι. Μάλιστα, η ίδια σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επισκέπτεται συχνά την κοινότητά καταγωγής της χωρίς να χάνει και την ευκαιρία να επισκέπτεται και το Φεστιβάλ Καρότου το οποίο διοργανώνει η Κοινότητα Λιοπετρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ίδια διαθέτει και σπίτι στην κοινότητα το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο.

6 Eurovision, eurovision 2023, exclusive

Η Nicola φιλοξενείται και σε ρεπορτάζ του BBC, το οποίο την παρουσιάζει ως υπάλληλο σουπερμάρκετ από το Έσσεξ και ερασιτέχνιδα στο τραγούδι, η οποία κατάφερε να συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό με τη Monika Linkytė, κάνντας τα φωνητικά.

Όπως περιγράφει η ίδια, γνώρισε τυχαία την τραγουδίστρια της Λιθουανίας μέσω κοινού φίλου και της ζήτησε να παρακολουθήσει από κοντά τη Eurovision, χωρίς να πιστεύει ότι τελικά θα έπαιρνε την πρόσκληση για να συμμετάσχει στα φωνητικά.

Famagusta.News με πληροφορίες από BBC