Εκατομμυριούχοι και μετά θάνατον…

imagew 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, Θάνατος, ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Αν και έχει φύγει από τη ζωή εδώ και οκτώ χρόνια ο Μάικλ Τζάκσον, εξακολουθεί να βγάζει εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το “Forbes”, που συνηθίζει να αναδεικνύει τις πιο κερδοφόρες προσωπικότητες, φαίνεται πως ο Μάικλ Τζάκσον συνεχίζει να κατέχει την πρωτιά. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, αφού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι πρώτος στη λίστα των πιο κερδοφόρων διασημοτήτων που έχουν πεθάνει με 75 εκατομμύρια δολάρια.

Τα κέρδη του μάλιστα αυξήθηκαν αυτήν την χρονιά, μετά την κυκλοφορία του καινούριου άλμπουμ με τα Greatest Hits  του τραγουδιστή από το σόου των Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας και από το μερίδιο του στον κατάλογο της δισκογραφικής εταιρίας ΕΜΙ.

Στους πέντε πρώτους της λίστας του “Forbes” υπάρχουν άλλοι δύο τραγουδιστές που δεν βρίσκονται εν ζωή και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Έλβις Πρίσλεϊ στην τέταρτη θέση με 35 εκατομμύρια δολάρια και τον Μπομπ Μάρλει στην πέμπτη θέση με 23 εκατομμύρια δολάρια.

Η λίστα συμπληρώνεται με τον θρύλο του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ στη δεύτερη θέση με 40 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στις πωλήσεις της λεμονάδας στην Αριζόνα και του παγωμένου τσαγιού που φέρουν το όνομα του στη συσκευασία. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Τσαρλς Σουλτς, ο δημιουργός των “Peanuts” με 38 εκατομμύρια δολάρια.

 

Πηγή: AlphaNews.live