“Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο” – Η Καινούργιου ξεσπά για το κύκλωμα κοκαΐνης

screen shot 2017 09 21 at 8 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά πρώτη φορά η ίδια σε έντονο ύφος για την εμπλοκή της σε κύκλωμα κοκαΐνης. Σε πρωτοσέλιδο ιστοσελίδας βρέθηκε  φωτογραφία της χωρίς να έχει καμιά σχέση η ίδια με το γεγονός. Η παρουσιάστρια, σχολίασε  μέσα από την εκπομπή της:

«Κινήθηκα νομικά γιατί από το τίποτα, από το πουθενά, βλέπω τη φωτογραφία μου γιατί νόμιζε ότι ο επιχειρηματίας είναι ένας πρώην μου. Βλέπω ξαφνικά τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο, απαράδεκτο, το οποίο δεν με αφορά κιόλας και να βλέπω τη φωτογραφία μου μόνο και μόνο για να πουλήσει το εξώφυλλο; Τι δουλειά έχει να κρέμεται στα περίπτερα η φωτογραφία μου, επειδή ήμουν με τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος ούτε αυτός είχε καμία σχέση!

καινουργιου

Μιλάμε για αλητείες! Αυτά τα πράγματα είναι ασύλληπτα!

Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί ξαφνικά υπάρχει η φωτογραφία μου σε ένα θέμα που δεν με αφορά και δεν έχω καμία σχέση! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ρώτησαν εμένα ή την οικογένειά μου η οποία μπορεί να πήγε στα περίπτερα και να είδε ξαφνικά τη φωτογραφία μου με ένα τίτλο, επειδή μπερδεύτηκαν με έναν πρώην σύντροφό μου; Σας παρακαλώ! Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο! Καταλαβαίνουμε που είναι το ηθικό και που η δημοσιογραφική αλητεία

 

Πηγή