Γέννησε η Ιωάννα Τούνη – Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη, όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram - Η γνωστή influencer μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

97EB0B74 18EC 4955 8BA3 9AA2CB02D757 ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη, όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram. Η γνωστή influencer μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε την Κυριακή (8.1.2023) στο μαιευτήριο και λίγες ώρες αργότερα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι!

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα τους φίλους της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το story που «ανέβασε» στο Instagram:

5AA35789 74DA 4272 8E81 96F00EB7B701 ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Πηγή: newsit.gr